Električni i akumulatorski alat

(715 proizvoda)

Da li počinješ sa zahtjevnijim kućnim popravcima ili renoviranjem? Za ovo posljednje su ti potrebni čekić i odvijač, zato prije kupovine pogledaj ponudu električnog i akumulatorskog alata, međusobno usporedi različite uređaje, proizvođače i cijene.

U kategoriji Električni i akumulatorski alat na raspolaganju su ti akumulatorske bušilice i odvijači, električne bušilice, fenovi sa toplim zrakom, kao i kompleti električnog alata. Ne propusti ni kutne brusilice, kružne pile, pištolji za vruće lijepljenje, brusilice, pa možeš pogledati i ponudu rezača, glodalica i tokarilica. Usporedi tokarilice, tračne pile, udarne i rotacione čekiće, ubodne pile i ostali alat.

Među bušilicama možeš pronaći klasične ili udarne, odvrtače i čekić bušilice, a možeš birati i među električnim i akumulatorskim modelima. Prilikom kupovine pazi na snagu bušilice, performanse bušenja u različite materijale, maksimalan broj obrtaja u minuti i težinu uređaja, što je posebno važno prilikom dugotrajnog bušenja. Kod uređaja za bušenje ili poliranje mogućnost izbora je velika – u ponudi su fiksne brusne mašine, vibracione i tračne brusilice, kao i ručne brusilice, koje lako postižu veliku brzinu, a njihova mala veličina omogućava precizan rad. Za brušenje težih materijala su dobre dijamantski brusevi, a teško dostupna mjesta najlakše dosežeš sa ručnom kutnom brusilicom.

Pile možeš birati između kružnih, kombiniranih i tračnih pila. Među njima su razlike u rezovima, načinu sječenja i smjeru. Prije kupovine dobro provjeri karakteristike pojedinih modela i pazi na snagu i brzinu rotacije. U ponudi akumulatorskog i električnog alata možeš pronaći i višenamjenske fenove sa vrućim zrakom, praktične pištolje sa ljepilom, brusilice, rezače sa sječenje svih vrsta drveta, glodalice za izradu zidnih žljebova i čistih rezova na različitim površinama i betonu.

Ukoliko želiš ubiti više muha jednim udarcem, pravi izbor može biti komplet električnog alata, koji može sadržavati različite komade alata – na primjer, akumulatorsku bušilicu-odvijač, udarni odvijač, punjač i bateriju, a možeš se odlučiti i za drugu kombinaciju.

Prikaži više
715 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Za male kućne popravke ne morate imati radionicu punu alata, u većini slučajeva si možete pomoći sa nekim od alata ka...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka