Zamrzivači

(59 proizvoda)

Kupnja novog zamrzivača za mnoge predstavlja neugodan zadatak, jer je na tržištu bijele tehnike šarenilo raznih proizvođača, modela i tipova zamrzivača, među kojima je teško pronaći pravi za sebe. Ako opremaš kuhinju i trebaš novi zamrzivač ili kupuješ novi jer je stari postao premalen, prije kupnje provjeri ponudu različitih modela, međusobno ih usporedi, gledaj na raspon cijena i tehničke karakteristike i na taj način pojednostavi sebi odluku.

U kategoriji zamrzivača možeš birati između ormara i škrinja različitih cijena, trgovinama, vrsta i proizvođača, među kojima su najčešći Beko, Samsung, Electrolux, Gorenje, Candy, AEG i Zanussi. Oni se razlikuju ovisno o dimenziji (dubina, širina i visina) i neto obujmu (potonji se mjeri u litrama), gdje izbor ovisi prvenstveno o broju ukućana. Ormari za zamrzavanje obično imaju ladice na izvlačenje koje mogu pohraniti smrznutu hranu i pružaju dobru vidljivost sadržaja zamrzivača. Škrinje za zamrzavanje, s druge strane, nude više prostora za pohranu, čak i za malo veće namirnice, za koje bi moglo ponestati prostora u ladicama, ali s druge strane, preglednost sadržaje je zato manja.

S obzirom da je zamrzivač cijelo vrijeme u pogonu, moraš odabrati energetski učinkovit uređaj. Zamrzivači su podijeljeni u energetske razrede na skali od A++ do G, gdje A++ predstavlja uređaj sa minimalnom potrošnjom energije. Podaci koje trebaš provjeriti prije kupnje je godišnja potrošnja električne energije, što nam govori koliko zamrzivač potroši električne energije u jednoj godini rada. Saznaj više i o kapacitetu zamrzavanju, koji određuje koliko kilograma hrane uređaj može zamrznuti u roku od 24 sata, a izbor je opet ovisi o broju ljudi u kućanstvu i količini namirnica koje namjeravaš spremiti u zamrzivač.

Prikaži više
Savjeti 0
59 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka