VoIP telefonija

Trebaš li novi telefon, ali za razgovore ne želiš potrošiti cijelu plaću? Ukoliko imaš dostup bežičnom internetu, pregledaj novosti na tržištu telefonije - VoIP telefonske aparate koje rade s pomoću interneta. Još prije kupovine svakako provjeri razne proizvode te između njih pronađi pravi telefon za sebe.

U ponudi se mogu naći napredni stacionarni telefoni koji postaju sve popularniji u poslovnom svijetu. Napredak tehnologije iskorištava dostup internetu, pa se telekomunikacija seli sa stare analogne i ISDN tehnologije na VoIP tehnologiju. IP tehnologija smanjuje troškove poziva i nudi veći broj novih funkcija.

Od telefona na žicu u ponudi su telefoni s mogućnošću izbora zadnjih biranih brojeva i drugih funkcija. Provjeri mogućnost pohranjivanja telefonskih brojeva u imenik, mogućnosti postavljanja poslovnih funkcija, glasovne pošte i datuma odnosno sata na zaslonu, a važna je i izdržljivost baterija.

U kategoriji VoIP bežičnih telefona možemo naći aparate koji za svoj rad trebaju samo dostup internetu. Prije kupovine je potrebno provjeriti ključne komponente telefona s kojim možeš poboljšati korisničko iskustvo.

Za nesmetano VoIP telefoniranje pobrini se i za dodatke i alate, kao što su bežična kamera, internet priključak za više naprava, faks uređaj i ostale dodatke. Priušti si i adapter koji djeluje preko bežične tehnologije Bluetooth te svoj pametni telefon poveži s Hi-Fi glazbenim sistemom.

više
Savjeti 0
Na Idealno.ba aktivno brinemo za sigurnost korisnika i podataka.

Za prikaz proizvoda i ponuda trgovina pričekaj trenutak

User: 54.156.85.167 2067605425

Za dodatna pitanja, pišite na webmaster@ceneje.si

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete