Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Školski kalkulatori

(1 proizvod)

Kako matematiku i fiziku promijeniti u popularniji školski predmet? Želiš da brojevi sami od sebe nađu pravi rezultat? Prvi korak k lakšoj matematici je kupnja kvalitetnog kalkulatora koji ima sve potrebne funkcije. Prije kupnje pregledaj ponudu kalkulatora i izaberi onog koji će najviše odgovarati tvojim potrebama.

U kategoriji Školski kalkulatori naći ćeš različite modele pomagala pri računanju koji će ti olakšati računanje. Birati možeš između običnih, znanstvenih i grafičkih kalkulatora te financijskih ili stolnih kalkulatora koji su primjereniji za zaposlene pojedince.

Najpoznatiji proizvođači kalkulatora su Casio, Texas Instruments, Canon, Sharp i drugi. Osnovni džepni kalkulatori znaju operirati s glavnim računskim funkcijama i pretvaraju različite valute, a pune ih sunčeve stanice ili baterije. Već osnovnoškolci često trebaju baterijski znanstveni kalkulator s kojim imaju mogućnost upravljanja više od 100 računalnih funkcija. Grafički kalkulator je nadogradnja znanstvenog kalkulatora i preporuča se u višim razredima osnovne škole, u srednjim školama i na fakultetima jer koristi više matematičkih funkcija i statističkih izračuna, a funkcije može i nacrtati.

Za poslovnjake je primjereniji financijski kalkulator s kojim se može izračunati profitabilnost, vremenska vrijednost, koristiti osnovne statističke funkcije itd. Praktičan je i stolni kalkulator koji ima mogućnost printanja i različito oboji pozitivne (crno) i negativne (crveno) brojeve. Ako ga se priključi u struju ima i druge funkcije kao što su provjeri/ispravi, namještanje decimali, mijenjanje predznaka i druge.

Prikaži više
Savjeti 0
1 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka