Vodovod i odvodnja

(244 proizvoda)

Ako gradiš novu kuću ili stan ili si tek počeo proces učenja renoviranja, svakako trebaš odgovarajuću opremu za postavljanje vodovoda i kanalizacije. To je bitan element svake zgrade, tako da ovu vrstu opreme moraš izabrati s puno pažnje. Prije kupnje provjeri bogatu ponudu i međusobno usporedi različite proizvode kako bi sebi olakšao izbor!

U kategoriji Vodovoda i odvodnje mogu se naći hidrofori, proizvodi za omekšavanje vode i odvodnjavanje te vodovodne cijevi i pribor. Za postavljanje vodovoda i kanalizacije, najvažnije je da imaš vodovodne cijevi i spojeve s odgovarajućim karakteristikama koje osiguravaju nepropusnost i kemijsku otpornost te se mogu jednostavno spojiti. U potkategoriju Vodovodne cijevi dostupne su ti cijevi, čepovi, koljena, T-spojevi, zglobovi, redukcije, ventili i slični proizvodi, a pri odabiru moraš posebno uzeti u obzir odgovarajući promjer i materijal izrade.

Vodovodne cijevi su od različitih materijala kao što su bakar, nehrđajući čelik, pocinčane, plastične ili aluplast cijevi. U posljednjih nekoliko godina u trendu su uglavnom plastične cijevi, koje su otpornije i traju do pedeset godina, a bitna prednost im je održavanje kvalitete vode.

Nakon odabira cijevi, sljedeći korak je kupovina opreme koju trebaš za reguliranje toka vode. Fitinzi sprečavaju neželjeno curenje vode, hidrofori su namijenjeni potiskivanju i crpljenju čiste vode. Ako se odlučiš za hidrofor, moraš odabrati odgovarajuću veličinu tlačne posude i snagu motora, a ima i onih koji se automatski pokreću i zaustavljaju. Uz pomoć kućne pumpe za vodu možeš učinkovito uštedjeti, jer ispumpanu vodu možeš kasnije koristiti za zalijevanje, ispiranje WC-a itd.

Pogledaj cijelu opremu za kućnu kanalizaciju koja pokriva sve od kliznih spojnica, gumenih brtvi, držača cijevi do koljena, račvi i revizija. Među proizvodima za omekšavanje vode nalaze se omekšivači vode i uređaji za omekšavanje vode, među vodovodnim priborom izolacijski trake, spojnice, filtere za vodu, fitinge, priključke, manžete, vodomjere i drugu opremu.

Prikaži više
Savjeti 0
244 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka