Potraži među prikazanim proizvodima

Multifunkcijski

(84 proizvoda)

Vaš je radni stol premalen za sve naprave koje trebaš? Ukoliko razmišljaš o kupnji novog radnog stola, radije promisli o kupovini multifunkcijskog uređaja s kojim ćeš smanjiti količinu naprava na svom stolu, ali i zadržati sve funckije koje trebaš. Pregledaj raznoliku ponudu proizvoda te si olakšaj kupovinu multifunkcijskog uređaja.

U ovoj kategoriji mogu se naći naprave koje će zamijeniti tvoj skener, printer i fotokopirni stroj, a najčešći proizvođači su Lexmark, Xerox, Philips, HP i Canon. S kupovinom ovakvog printera nećeš si uskratiti funkcije, već će tvoj posao postati organiziraniji, a tvoj stol funkcionalno opremljen. Jednostavno korištenje, prihvatljiva cijena i manje potrebnog prostora odlike su ovih multifunkcionalnih strojeva koji postaju sve popularniji na poslovnom i osobnom području.

Prije no što odabereš, obrati pozornost na mogućnosti ove naprave. U ponudi su raznoliki printeri koji uz printanje nude i fotokopiranje te skeniranje, ali ukoliko jednu od tih mogućnosti ne koristiš često, možeš izabrati recimo napravu s mogućnošću skeniranja i printanja. Neke naprave imaju mogućnost slanja i primanja fakseva koji su itekako praktični u poslovnim okruženjima. Multifunkcijske naprave se razlikuju s obzirom na brzinu printanja crno-bijelo i u boji, a brzina se kreće od 10 do 40 stranica na minutu. Printanje može biti jedno ili dvostrano. S računalom se možeš povezati preko USB-a odnosno WiFi veze, a u napravu često možemo staviti i memorijsku karticu.

Usporedi ink-jet i laserske multifunkcijske naprave kod kojih je glavna razlika cijena i brzina printanja. Kojega izabrati, pitaš se? Ukoliko namjeravaš printati fotografije i ostale slike, radije izaberi ink-jet printer jer iako njegova tinta košta puno, nad printanjem imamo bolji nadzor, a i boje su vrlo žive. Ako ti boje ne znače toliko, a printer koristiš za printanje raznih školskih i službenih tekstova, odluči se za crno-bijeli laserski pisač koji će iz jedne tinte isprintati oko 3000 stranica, a onaj s tintom u boji oko 1000 stranica.

Prikaži više
Savjeti 0
84 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka