Sportska prehrana

(2256 proizvoda)

Redovito se baviš sportom te paziš na prehranu? Želiš postići dobre rezultate, ali ne na račun svojega zdravlja? Brine te da iz prehrane ne dobivaš dovoljno vitamina i drugih tvari koje tvoje tijelo treba za napornu vježbu? Pregledaj bogatu ponudu raznih proizvoda s područja sportske prehrane te ih prije kupovine međusobno usporedi.

U ovoj kategoriji možeš naći razne dodatke za sportsku prehranu, među kojima nisu samo aminokiseline, masti, proteini i bjelančevine, već i vitamini i minerali koji pomažu imunitetu, razni proizvodi za gubitak masti i dobitak mišićne mase te veliki izbor pripravaka koji služe kao zamjena za obrok. Od aminokiselina posebno je važan glutamin, a dovoljno bjelančevina dobiti ćete upotrebom kazeina ili sirutke.

U ponudi su proizvodi priznatih i cijenjenih proizvođača, a njihove proizvode sportske prehrane možeš kupiti u obliku tableta, kapsula, praška, pločica ili tekućine. Među njima ćete lako izabrati i proizvod i oblik koji vam najviše odgovara.

Prehrana utječe na dobar osjećaj, a o njoj posebno treba voditi računa ako se i dok se bavite sportom. Tvoje tijelo je, naime, preopterećeno sportskim naporima pa mu tvari koje dobije iz hrane nisu dovoljne, već treba i posebne dodatke. Jedino se tako, tijekom treninga i sportskih aktivnosti neće iscrpiti, već će moći postizati dobre rezultate.

Proizvod kojeg odabereš, najprije isprobaj u manjoj količini kako bi vidio da li ti odgovara, a tek onda ga uvrsti u redovnu prehranu. Razni prašci, kapsule i tablete nisu ništa drugo no hranjive tvari u drugom, lakše probavljivom obliku i njihov unos je posebno važan tijekom treninga ili utakmice.

Prikaži više
Savjeti 0
2256 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka