Music playeri

(26 proizvoda)

Trebaš novi player, a ne znaš kakvog izabrati? Kupuješ glazbeni player kao dar za nekoga od bližnjih? Možeš potražiti različite prijenosne playere ili jače i veće uređaje koje možeš staviti u svoju dnevnu sobu. Izbor je zaista bogat, zato si čim prije pogledaj kompletnu ponudu i time si olakšaj odluku o kupovini.

Na raspolaganju su playeri različitih proizvođača među kojim su najpoznatiji Philips, JVC i Panasonic. Na raspolaganju su uređaji kao što su glazbene linije, discmani odnosno walkmani, prijenosni CD-i i radiokazetofoni te diktafoni, od modela do modela se razlikuju po svojim karakteristikama.

Glazbena linije je povezan sistem glazbenog playera i zvučnika koji se nalazi u gotovo svakom domu. Različiti modeli se razlikuju po jačini (u vatima), potpori različitih medija i formata, neki imaju kazetofon i različite utore (USB, AUX, memorijske kartice).

Discmani i pogotovo walkmani su možda stvarno zastarjeli prijenosni playeri koji reproduciraju CD-e odnosno kazete, ali svejedno mogu biti vrlo korisni pri slušanju starijih medija s glazbom koje se nikad nećeš zasititi.

Dugo su u upotrebi i prijenosni CD-i i radio kazetofoni, radi se o vrlo korisnim i popularnim uređajima preko kojih možeš slušati različitu glazbu i brojne radijske postaje. Njihovi (ugrađeni) zvučnici su različite jačine, utora (USB, AUX, memorijske kartice), reproduciraju različite formate, a njihova je glavna prednost da ih možeš nositi bilo gdje.

Diktafoni su specifične prirode i koristi ih određen krug ljudi. S njima je moguće snimati razgovore za koje moraš imati dopuštenje prisutnih. Naći ćeš različite modele različite jačine, bitna je ponajviše osjetljivost na šumove iz okolice jer će pri manje kvalitetnim diktafonima šumovi uništiti snimljeni zvuk.

Kad kupuješ glazbeni player moraš znati zašto ga kupuješ te na temelju toga izabrati primjeren proizvod.

Prikaži više
Savjeti 0
26 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka