Ugodan zrak

(402 proizvoda)

Da li ti je zimi kod kuće jako hladno, a ljeti se suočavaš s paklenim vrućinama? Imaš osjećaj da je u tvom domu zagušljivo ili ti se čini da ti je dom pun vlage? Danas to više nije nerješiv problem, jer postoji cijeli niz uređaja, s kojima možeš lako dovesti u ravnotežu temperaturu i vlagu u stambenim prostorijama i na taj pobrinuti se za povoljnu klimu u svom domu. Prije kupnje pogledaj veliku ponudu takvih uređaja i odaberi onaj pravi da bi zrak u tvom domu uvijek bio ugodan. Možeš odabrati klima uređaje, ventilatore, različiti ovlaživače i odvlaživači zraka, rekuperatore, difuzore, ionizatore i druge uređaje.

Klima uređaji mogu biti mobilni ili split (koji se sastoje od unutarnje i vanjske jedinice), koje se međusobno razlikuju po snazi grijanja i hlađenja (kW) i energetskom razredu. Za mobitel je karakteristično da ih po želji možeš pomicati gdje hoćeš, samo moraš obratiti pozornost da je cijev koja ispušta topli zrak, usmjerena da puše izvan prostorije (obično kroz malo otvoren prozor). Split klima ima zaseban vanjsku i unutarnju jedinicu, koje su spojene instalacijom kroz koju cirkulira rashladni plin. Mnogo jednostavniji uređaji za hlađenje su ventilatori, čija je funkcija uglavnom prozračivanje prostora, a korisni su pogotovo tijekom vrućih ljetnih dana.

Također ovdje možeš pronaći brojne ovlaživače i odvlaživače zraka, koji su posebno korisni u starijim i vlažnim prostorijama, gdje je vlažnost zraka iznad gornje granice idealnog (optimalna vlažnost zraka je između 40 i 60 posto). Da bi uvjeti života u tvom domu zaista bili optimalni i da bi pročistio zrak, odaberi osvježivače ili difuzore te ionizatore ili pročišćivače zraka.

Prikaži više
402 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Ovlaživači i sušioci zraka važni su i korisni uređaji za stvaranje zdrave i povoljne mikro klime u prostoru stanovanj...
Ventilator je savršeno rješenje za poboljšanje prozračivanja prostora, posebno u ljetnim mjesecima dok je zimi dizajn...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka