Kućni ljubimci

(531 proizvod)

Imaš psa, mačku ili hrčka? Želiš u dnevnu sobu staviti akvarij ili terarij? Možda želiš ribnjak u vrtu? Pogledaj ponudu proizvoda za kućne životinje i među njima potraži sve što trebaš te prije kupovine prikupi dovoljno informacija o karakteristikama proizvoda i njihovim cijenama.

U ovoj ćeš kategoriji naći sve za ribe, kornjače, gmazove odnosno akvaristiku, teraristiku i ribnjake te također sav pribor koji trebaš za njegu, igru ili prehranu pasa, mačaka, ptica i različitih glodavaca kao što su hrčci i miševi.

Mačke i psi, za razliku od nekih drugih ljubimaca, ne trebaju puno dodatne opreme, ali zato moraš više pozornosti namijeniti njihovoj prehrani i njezi jer su u doticaju s vanjskim svijetom i različitim insektima, krpeljima i bolestima. Ako želiš zdravog psa ili mačku moraš se pobrinuti i za primjerenu svakodnevnu prehranu i različite dodatke prehrani poput mačje trave za dobru probavu mačke i različitih vitaminskih i drugih dodataka za pse.

Pas treba i ogrlicu i uzicu, primjeren ležaj ili pseću kućicu te različite igračke i proizvode za njegu i higijenu koje možeš koristiti i za brigu o mačkama i nekim drugim životinjama. Ako želiš svoju mačku odvesti veterinaru ili drugdje drugdje trebat ćeš i posebnu košaru ili kutiju, a isto vrijedi i za prijevoz manjih pasa.

Za ribe i druge vodene životinje trebaš ribnjak ili akvarij za koji se moraš dobro brinuti u čemu ti mogu pomoći i koristiti različiti filteri i drugi dodaci za održavanje i čišćenje. Sličnu brigu treba i terarij, a izrazito je bitan i pravilan izbor hrane koja mora biti namijenjena konkretnoj vrsti životinja.

Prikaži više
531 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Ako želiš izaći iz uobičajenih okvira, možeš za ljubimaca uzeti nešto drugo osim psa ili mačke. Kako ti se čini zeko,...
Hoće li u tvoj dom doći mačka ili već imaš mijaukajučeg dlakavca kod kuće? U svakom slučaju, moraš se pobrinuti za od...
Postoje li univerzalna pravila za izbor hrane za pse? Nažalost ne, jer naši četveronožni prijatelji se međusobno razl...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka