Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Boja

Foto printeri

(1 proizvod)

Mogućnost printanja fotografija je olakšanje za sve one koji ne mogu dočekati razvijanje određene fotografije u foto studiju. Prije kupovine provjeri široku ponudu foto printera i izaberi onoga koji će tvoje uspomene najbolje prenijeti na papir.

Foto printeri koje možemo naći u ovoj kategoriji namijenjeni su printanju fotografija. Za printanje trebamo foto papir jer jedino tako možemo isprintati kvalitetne fotografije. Najčešće se koriste printeri proizvođača Canon, HP i Sony. Budući da foto printeri mogu printati u različitim formatima, prije kupovine potrebno je znati podržava li naš budući printer veličinu odnosno format u kojem najčešće printamo. Iako uglavnom podržavaju različite veličine, rijetki su printeri koji su primjereni za printanje manjih i većih formata. Određeni printeri imaju ugrađen čitač memorijskih kartice, a s računalom ih možemo povezati preko Bluetootha, USB priključka, Etherneta ili WiFi mreže. Vrlo je važna veličina memorije koja uglavnom iznosi od nekoliko MB do nekoliko GB.

Najbolji foto printeri omogućuju i normalno printanje, a odlikuje ih brzina printanja (do 60 ispisa fotografija u sekundi). Brzina printanja teksta i fotografije je dakle jedna od glavnih značajki ovih printera te prije odabira svakako provjeri ima li tvoj printer upravo ove značajke. Bolju kvalitetu isprintanih fotografija omogućuje rezolucija printanja koja mora biti vrlo visoka za profesionalne fotografije.

Prikaži više
Savjeti 0
1 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka