Potraži među prikazanim proizvodima

Brijaći aparati

(58 proizvoda)

Trebaš novi brijaći aparat, ali ne znaš kakvog izabrati? Brijaći aparat predstavlja osnovni aparat za osobnu njegu kojeg ćemo naći u gotovo svakoj kupaonici, a koriste ga jednako i muškarci i žene. Ako se tvoj stari brijaći aparat pokvario ili tražiš novi kojeg želiš nekome pokloniti, prije kupnje provjeri šaroliku ponudu različitih modela i olakšaj si odluku.

Brijaći aparati mogu biti baterijski ili žični. Prvi dobro dođu u slučaju brijanja u kampu, autu ili negdje drugdje gdje nema struje. Žični aparati (s kabelom) namijenjeni su korištenu kod kuće.

Bitno svojstvo brijaćeg aparata o kojem treba razmisliti prije kupnje je vodootpornost. Danas je većina aparata primjerena za korištenje pod vodom (npr. pri tuširanju) gdje korisniku uštedi nekoliko minuta vremena, a takvi su aparati i vrlo jednostavni za čišćenje.

Dobro razmisli o tome koliko često i na kakav način (brijanje kratkih dlačica, skraćivanje i oblikovanje dlaka) se namjeravaš brijati novim aparatom jer moraju tome biti prilagođena tehnička svojstva brijaćeg aparata. Nemoj se zaboraviti informirati o tome kakva je površina (ravna ili okrugla), koliko glava ima i koliko dugo aparat može raditi. Aparat mora biti napravljen od koži ugodnog materijala koji osigurava glatko klizanjei, a provjeri i koliko je jednostavan za upravljanje te da li je opremljen ergonomski oblikovanim držačem. Aparat mora biti sposoban otkriti i najkraće dlačice, a istovremeno je praktično da omogućuje skraćivanje dugih dlačica. Prije kupnje određenog modela, pogledaj kakve dodatke ima priložene u paketu (zaštitni pokrov, četka za čišćenje, torbica).

Brijaći aparati se razlikuje i po tome jesu li namijenjeni muškarcima ili ženama. Ako je aparat za ženu, mora biti nježan prema koži jer ga žene koriste na različitim, osjetljivim dijelovima tijela.

Prikaži više
Savjeti 0
58 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka