Vrt i okućnica

(387 proizvoda)

Da li tvoj dom ima prekrasan vrt? Možda samo razmišljaš o tome da si oko kuće urediš zeleni kutak. U svakom slučaju, za prekrasan vrt i okućnicu trebaš različitu opremu. Kako bi sebi olakšao izbor, provjeri cijelu ponudu opreme, međusobno usporedi različite uređaje i omogući sebi pametnu kupovinu!

Oprema za vrt i okućnicu obuhvaća uređaje za vrt i okućnicu, među kojima su ti dostupni, na primjer, cjepači drva, drobilice, električni škare, kosilice, motorne pile, motike, pa čak i visokotlačni čistači i freze za snijeg.

Jedan od najčešćih dijelova opreme za vrt su kosilice koje omogućavaju prekrasno uređen vrt. Na izbor imaš različite vrste kosilica – na žicu, rotacijska, traktorska, pa čak i robotska koja posao obavlja umjesto tebe. One se također razlikuju ovisno o načinu napajanja, a možeš birati između akumulatorskih, benzinskih i električnih kosilica. Ključ za kupnju dobre kosilice je odabrati uređaj koji najbolje odgovara tvom terenu. Da li je teren strm, ima puno područja oko stabala, ili ima veliku ravnu površinu?

Vrlo popularan uređaj za uređenje okoliša su visokotlačni čistači, koji omogućuju temeljito čišćenje raznih površina oko kuće. Možeš odabrati čistače na toplu ili hladnu vodu i te parne čistače. Prilikom odabira, bitno je odabrati pravu snagu uređaja, jer o tome ovisi učinkovitost čišćenja na primjer automobila, vrtnih pločica, terase, oluka, radionice itd.

Za besprijekorno uređen vrt ne zaboravi pilu i škare. Postoje motorne, električne i ručne, među kojima svaka ima svoje prednosti. Razmisli koji tip, težina i snaga uređaja ti je najprikladnija, te se pobrini da odabrani uređaj ima ergonomske ručke za udobno korištenje. Pogledaj cijelu ponudu oruđa koji uključuje grablje, motike, lopate, krampove, škare i pile, sjekire, vile i ostalo vrtno oruđe.

Razmišljaš o tome da u vrtu napraviš bazen? Onda brzo provjeri ponuda bazena i opreme, gdje možeš pronaći sve vrste bazena, pumpi i filtera za bazen, opreme za čišćenje i održavanje bazenske vode, ali ne zaboravi i opremu za zabavu u bazenu, koja uključuje širok izbor igračaka na napuhavanje.

Pogledaj široku ponudu opreme za vrtlarstvo – tu možeš pronaći cvijeće, gnojiva, staklenike i plastenike, travu, povrće i proizvoda za navodnjavanje. Među opreme za uređenje provjeri cvjetnu galanteriju, ograde, vrtnu galanteriju i proizvode za zaštitu od štetočina i insekata.

Prikaži više
387 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Ljuti li vas kad želite nešto sami uraditi, ali nemate odgovarajući alat za to? Posuđujete li ručni alat i odugovlači...
Kada se odlučite za kupnju kosilice, budite svjesni da ih je mnogo na tržištu i da su dizajnirane za različite terene...
Oduvijek sanjaš o vlastitom bazenu u svom vrtu, ali nemaš dovoljno financijskih sredstava? Možda tvoj san nije tako d...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka