Ručni alati

(549 proizvoda)

Da li želiš svoju radionicu dopuniti sa novim alatom, koji je neophodan u radionici svakog majstora? Možda su ti potrebni pojedini komadi obaveznog ručnog alata, koji su neophodni u svakom kućanstvu. Prije kupovine međusobno usporedi različite alate, proizvođače, cijene i karakteristike, pa na taj način osiguraj pametnu kupovinu.

U ponudi ručnog alata možeš pronaći dlijeta i šiljke, odvijače, čekiće, mace i kliješta. Među obavezne komade alata spadaju ključevi, praktični kompleti ručnog alata, noževi, pile, pincete i stege, u ponudi su ti kompleti ključeva, klamerice i spajalice, škare, kao i sav ostali ručni alat , kao što su žičane četke, bušači za kožu i drugo.

Ukoliko ti treba više komada alata, trebaš razmisliti o kupovini seta alata. Može uključivati i kolica ili kutiju za alat, a različiti kompleti nude različit broj komada. Možeš pronaći setove za određen posao ili popravku mašine, kao što su na primjer kompleti viljuškasto-okastih ključeva ili kompleti bušača ili točkala.

Ukoliko ne namjeravaš kupiti set, možda ti je potreban ručni alat za održavanje kuće ili stana. U domaćinstvima je najčešće potreban alat za zavrtanje šarafa, razni alati za bojanje, kao i neki namjenski alati. U ponudi su ti odvijači sa različitim vrhovima, koji mogu biti ravni i križasti. Među čekićima u ponudi su ti plastični, strojni i stolarski, a među alatom za renoviranje su i različiti noževi i skalpeli za različite materijale, strugači za skidanje boje itd.

Kada se moraš uhvatiti žice ili nekih sitnih dijelova, potrebna su ti manja kliješta, a veća za neke velike popravke. Da bi izabrao dlijeto za obradu drveta, izaberi onaj sa oštrim i stabilnim nožem i udobnom ručkom.

Pogledaj i ponudu nastavaka za ključeve i ključeve među kojima su ti u ponudi oni sa nastavcima, kombinirani, kao i nasadni ključevi, ako i ostali ručni alat, koji ti olakšava svakodnevne ručne poslove.

Prikaži više
549 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Bez alata nema zanata! Svaki popravak lakši je i uspješniji sa dobrim alatom. S odgovarajućom opremom posao ćete obav...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka