Sigurnost i nadzor

(144 proizvoda)

Sigurnost je u svakoj kući i stanu na prvom mjestu. Posebno u velikim gradovima, ali i sve više u udaljenim naseljima i zabačenim mjestima je izuzetno važno i preporučuju se razni alarmni uređaji, interfoni, brave, kamere, senzori i drugi proizvodi sa kojima osiguravaš smanjivanje nepotrebnog straha. To se može dodatno povećati u tvom odsustvu, kada si na poslu, na izletu, odmoru ili putovanju. Izbjegni nepotrebne nezgode, nepredvidive i neugodne situacije tako što ćeš pregledati i izabrati za sebe, svoju obitelj i svoj dom najpogodniji alarm, odnosno sigurnosni uređaj.

U alarmne uređaje spadaju razne alarme centrale, kao i bežični PIR, stropni i ostali senzori. Izuzetno su popularne sirene sa blicem za udaljena mjesta, a do izražaja prilikom osiguravanja dolaze i magnetni kontakti za vrata i prozore. Pored vrste i namjene alarmnih uređaja, obrati pažnju i na ostale tehničke karakteristike i specifičnosti. Pažljivo pregledaj oznake za osjetljivost, kvalitetu materijala od kojeg su napravljeni i koji omogućavaju odgovarajuću nosivost, stabilnost i izdržljivost, pa oznake za debljinu kućišta, pojedinim funkcijama sirene, blicu, dimenzijama i tako dalje. Kod spomenutih i opisanih sirena pogledaj boje, a kod ostalih alarmnih uređaja saznaj o radnom naponu, frekvenciji blica, mjerama (dubini, visini i širini), mogućem mjestu postavljanja (to jest, da li su za unutrašnje ili vanjske prostore) pa tipu opreme, odnosno tipu alarmnog sustava.

Moderne stambene zgrade sa više stambenih jedinica su skoro uvijek opremljene naprednim tehnologijama interfona, odnosno video interfona. Posljednji su više nego dobrodošli u zgradama gdje živi više obitelji, jer se tako povećava nivo sigurnosti, prije svega u većim mjestima, gdje su ulazna vrata zbog funkcije interfona zaključana. Prije svega u većim mjestima, ali i sve više u udaljenim naseljima i zabačenim mjestima su izuzetno važne i preporučljive razne nadzorne (IP) kamere. Sa njima se na najlakši način brineš o smanjenju nepotrebnog straha, povećavaš stupanj zaštite i udobnosti, a također i otežavaš prestupnicima bijeg.

Između ostalog možeš birati i među brojnim drugim proizvodima za sigurnost i nadzor, kao što su različiti senzori, posebna zaštita za vrata i prozore, sefovi i trezori za zaštitu proizvoda visoke vrijednosti itd.

Prikaži više
Savjeti 0
144 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka