Mali kućanski aparati

Mali kućanski aparati

S veseljem kuhaš, a još radije pečeš? Sanjaš o mirisu domaćeg pečenog kruha? Pokvarila ti se vaga i ne možeš pripremiti svoj omiljeni desert? Možda želite živjeti zdravije, pa si u potrazi za kvalitetnim sokovnikom ili mikserom, s kojim je priprema voćnih i povrtnih napitaka jednostavna. Prije kupnje provjeri široku paletu različitih proizvoda, među kojima zasigurno možeš naći svaki mali kućanski aparat koji tražiš.

U kategoriji malih kućanskih aparata možeš birati između aparata za pripremu hrane, roštilja, aparata za pripremu napitaka, raznih miksera, rezača, sjeckalica, kao i uređaja za glačanje, šivanje i usisavače. Među raznim aparatima za pripremu hrane možeš izabrati one za pripremanje jogurta, sladoleda, kuhanje jaja, ali isto tako možeš naći vagu, toster, fritezu i roštilje za kuhanje mesa unutar ili izvan kuće.

U zadnje vrijeme ludo su popularni uređaji za pripremanje napitaka. U vrijeme kada nemamo puno vremena za zdravu prehranu potrebno je posegnuti za cjedilom ili sokovnikom s kojima možeš lako napraviti napitak pun vitamina i minerala. Udobnost i užitak u domu pružaju aparati za kavu i kuhala za vodu, s kojima možeš pripremiti ukusne napitke. Da bi doručak bio ukusan, možeš koristiti salamoreznice, sjeckalice, miksere ili blendere, i na taj način olakšati ručni rad.

U ovoj kategoriji možeš birati između raznih usisavača i glačala. Među najpoznatijim proizvođačima usisavača su IROBOT, Hoover, Electrolux, Bosch, Gorenje, Philips i Sencor. Oni se razlikuju ovisno o vrsti (ležeći, ručni, vodeni, robotski) i ovisno o motoru, koji može varirati od nekoliko stotina do više od dvije tisuće vata. Koliko snažan usisavač trebaš ovisi o tome gdje ga namjeravaš koristiti najčešće i kakvi su podovi u stambenim prostoru. Možeš birati između suhih glačala i parnih glačala. Suha glačala danas se smatraju pomalo „zastarjelima”, i obično su malo skuplja i teže za naći, ali ako se koriste ispravno, u pravilu nikad ne oštećuju odjeću. Parna glačala su brža, jeftinija i učinkovitija za veće komade odjeće, ali manje jednostavna za korištenje nego suha. Prilikom odabira glačala potrebno je obratiti pozornost na snagu, koja može biti u rasponu od nekoliko stotina do nekoliko tisuća vata.

Prikaži više
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka