Glodavci

(29 proizvoda)

Da li kod kuće imaš hrčka, miša, zeca ili nekog drugog glodavca? Razmišljaš o kućnom ljubimcu, ali tvoj prostor je premalen za mačku ili psa? U tom slučaju, izgleda da je pred tobom teška odluka o odabiru opreme za glodavce. No, u stvarnosti, to nije tako neugodno, jer možeš prije kupovine pogledati cijelu ponudu različitih proizvoda i pobrinuti se za jednostavno rješenje. Mi smo se pobrinuli da na jednom mjestu možeš pronaći sve što ti je potrebno da se tvoj glodavac u svom novom domu osjećati najbolje što može.

Svaki vlasnik životinje, bilo da je to zamorac, hrčak, zec ili miš, želi da se kućni ljubimac osjeća ugodno i ima kvalitetan život, što u velikoj mjeri ovisi o pravilno odabranoj opremi. U to spada sve: hrana, igračke, kavezi i oprema za kaveze, kućice za glodavce, poslastice i vitamini, povodac, transporteri, proizvodi za održavanje i čišćenje. Kao i kod svih životinja i kod glodavaca je bitno da vlasnik odabere kvalitetnu hranu koja životinji pruža sve potrebne vitamine i druge tvari i omogućuje zdrav rast i prehranu.

Pozornost je potrebna pri odabiru kaveza za životinju, koji zapravo predstavlja njen prostor za život. Možeš birati između kaveza, koji sami po sebi uključuju opremu za zabavu životinje, kao što su, na primjer, različite igračke, kućice i drugi rekviziti. U slučaju da odabrani kavez ne sadrži željene dodatke, među opremom za kaveze je još puno dodatnih proizvoda koji će uljepšati život glodavaca (različite kućice, bicikle i igračke). Kako bi briga za životinju bila potpuna, ne zaboravi ni na odabir odgovarajućih proizvoda za održavanje i čišćenje, među kojima se nalaze razni setovi za njegu i odstranjivanje neugodnih mirisa, tako da se skupa s kućnim ljubimcem osjećaš što ugodnije.

Prikaži više
29 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Ako želiš izaći iz uobičajenih okvira, možeš za ljubimaca uzeti nešto drugo osim psa ili mačke. Kako ti se čini zeko,...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka