Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

CD reprodukcija

Kazetofon

Snaga (u W)

RDS

Prijenosni CD / playeri

(6 proizvoda)

Želiš slušati kvalitetnu glazbu, ali ne želiš kupovati cijeli audio sistem? Prijenosni CD odnosno radio kazetofon je primjereno rješenje koje ti omogućuje slušanje glazbe iz različitih medija, a istovremeno ga možeš slobodno i bez većih problema nositi okolo. Prije kupnje pogledaj kompletnu ponudu i pobrini se za najjednostavnije rješenje.

Na raspolaganju su različiti playeri koji se međusobno razlikuju po različitim karakteristikama. Mogu reproducirate CD-e i/ili kazete, mogu imati daljinski upravljač, podupirati MP3 i RDS, imati različite utore kao što su USB, AUX i memorijske kartice.

Među njima možeš potražiti posve običan, na neki način staromodan CD player, koji možda podupire MP3 datoteke, a za nostalgičare ima i kazetofon. Po drugoj strani možeš naći i jako moderne playere koji podupiru i internetski radio što znači i više tisuća radijskih postaja. Jedna od glavnih namjera prijenosnih radija je, kao što i samo ime sugerira, prenosivost. Zbog lagane težine i dimenzija te većinom samo jednog kabla možeš ga odnijeti bilo gdje.

Pri novijim modelima je reprodukcija MP3 datoteka već konstanta, mnogi zato imaju USB i AUX utore. MP3 datoteke su manje nego obične audio datoteke, zato na CD možeš staviti više glazbe. Nadogradnja su USB utori koji omogućavaju stavljanje muzike na medije s još više prostora kao što su USB ključevi.

Prijenosni CD playeri imaju već ugrađene zvučnike koji su različite jačine. Njihova se jačina mjeri u vatima (W), zato pri kupnji pazi da kupiš dovoljno velik player za svoje potrebe.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka