Potraži među prikazanim proizvodima

Električne četkice za zube

(12 proizvoda)

Zakorači u budućnost dentalne higijene i ostavi obične plastične zubne četkice iza sebe. Razmisli o novoj električnoj četkici za zube koja će ti sigurno trajati duže, a četkanje će postati lakše i temeljitije. Djeca će također s veseljem oprati zube ako ih na to potiču razni likovi iz crtanih filmova.

Kod nas možeš birati između različitih marki električnih četkica za zube kao što su Braun, Curaprox, OralB, Panasonic, Philips, Xiaomi i mnoge druge. Cijene za njih variraju od 15 do 300 eura te možeš birati između oscilirajuće i sonične četkice. Oscilirajuće su one koje imaju manju, okruglu glavu, što ih čini prikladnijima za čišćenje inače teško dostupnih mjesta u usnoj šupljini. S ovim četkicama čišćenje traje duže, jer odjednom možemo čistiti samo manju površinu zubi. Sonične četkice, s druge strane, imaju veću, izduženu glavu i djeluju na principu vibracija. Pranje zubi takvom četkicom je brže i učinkovitije.

Među nekim dodatnim značajkama električnih četkica možeš pronaći mjerač vremena koji će ti nakon dvije minute reći da su tvoji zubi već dobro oprani, senzor tlaka upozoriti će te na pretjerani pritisak na površinu zuba tijekom četkanja, a indikator statusa baterije obavijestiti će te kada treba napuniti četkicu. Kod nekih modela četkica za zube, kada se baterija isprazni, možete je napuniti na stanici za punjenje. Philips električne četkice za zube imaju stanice za punjenje u obliku čaše, tako da je možete koristiti i kao stalak za četkicu. S nekim četkicama za zube u paketu dobivaš i futrolu, koja je posebno prikladna za putovanja. Naprednije četkice omogućuju Bluetooth vezu sa pametnim telefonom i aplikaciju izrađenu posebno za određeni model četkice, koja ti pokazuje status pranja zubi.

Dodaj svojoj oralnoj higijeni i zubni tuš koji je pogodan za čišćenje međuzubnih površina. Ne zamjenjuje zubni konac ili međuzubne četkice, ali je svakako prikladan za one površine koje koncu nisu uvijek dostupne. Djeluje jakim mlazom vode te tako uklanja ostatke hrane koji se mogu nakupiti ispod rubova desni. Istodobno masira desni, što ih može učiniti zdravijima. Ako imaš zubni aparatić ili zubnu protezu, zubni tuš doista će ti olakšati čišćenje zubi.

Prikaži više
Savjeti 0
12 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka