Igračke

(4444 proizvoda)

Djeca obožavaju igračke, a mi roditelji uživamo kada je naše dijete sretno. Za iskren dječji osmijeh u ovoj kategoriji potražite igračke svih vrsta, primjerene za različitu dječju dob. Prije kupovine u kategoriji Igračke pogledaj raznovrsnu ponudu društvenih igara, Lego i Duplo kockica, lutki i beba, didaktičnih, plišanih i drvenih igračaka te ostalih proizvoda za nezaboravnu dječju zabavu.

U kategoriju klasičnih igračaka pospremili smo sve što već godinama veseli klince. Djevojčice svih uzrasta se rado igraju s lutkama i bebama koje oblače, hrane i brinu za njih kao da su prava djeca. Na raspolaganju su im kolica, robica, setovi za hranjenje, krevetići i drugi namještaj za igračke te uvijek aktualne lutke Barbie koje uvijek razvesele djevojčice. Osim toga, možete birati i različita vozila i plovila te igračke na daljinski upravljač poput letjelica, helikoptera, automobila i drugih.

Za najmlađu djecu jako je važno pravilno odabrati igračku. Svaka igračka za djecu nije primjerena u svakoj razvojnoj dobi pa u ovoj kategoriji potraži igračke za najmlađe. Veliki izbor mekanih dekica ili tješilica, podloga i jastuka za igranje, zvečki i grickalica, plišanih i zvučnih igračaka umirit će i zabaviti i najaktivnije bebe. Među igračkama potražite i razne didaktičke i razvojne igračke koje ne samo da zabavljaju djecu već im i omogućavaju razvoj motorike i raznih vještina koje dijete treba kasnije u životu. Možda su za tvoje klince najbolji odabir drvene igračke koje definitivno krasi izdržljivost i prirodni materijal.

Za zabavu malo starije djece možete se pobrinuti različitim edukativnim i razvojnim igračkama poput glazbenih instrumenata, kreativnih setova za igru, plastelina, masa za modeliranje, slagalica, didaktičkih igračaka i uvijek omiljenih društvenih igara. Društvene igre upotpunit će slobodno vrijeme djece, ali i odraslih i donijeti vam sate zajedničke zabave. Omiljene su stolne društvene igre poput Monopola, Rizika, Čovječe ne ljuti se , Memory, različitih igara s kartama i drugih igara koje su prije svega namijene opuštanju i zabavi, a u većini slučajeva djecu potiču na razmišljanje.

U ovoj kategoriji možeš pregledati i ponude Lego i Duplo kockica za igru koje su primjerene za različite uzraste djece. Duplo kocke primjerene su za djecu do 4 ili 5 godine života, a legendarnim Lego kockicama igraju se doslovno sve ostale generacije djece i odraslih. Potraži Lego policijsku postaju, kućicu na plaži, zoološki vrt, vlak ili druge modele koji će donijeti sate i sate zabave, a slaganje Lego kockica djeci će pomoći produbiti kreativnost.

Prikaži više
4444 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka