Školski pribor

Opet je ono vrijeme u godini kad treba otići u trgovinu po školski pribor? Kako doseći da znanje učinkovitije dođe u glave školaraca i đaka? Neka vam nova školska bude još uspješnija godina s pažljivo izabranim potrepštinama!

Prije kupnje zavirite u kategoriju Školski pribor i pogledajte različita pomagala za likovni program, pernice, školske torbe i ruksake, školske kalkulatore, bilježnice i druge potrepštine s kojima će biti rad lakši.

Provjeri raznobojnu ponudu likovnih pomagala i biraj među različitim flomasterima, bojama, vodenim bojama, akvarelima, temperama ili flomasterima koji se mogu isprati. Bitne činjenice možeš označiti markerima, a možeš izabrati jednog od crtaćih blokova s različitim motivima na koricama i slično.

Biraj između različitih modela i veličina pernica s jednom ili dvije pregrade koje mogu biti već napunjene ili izaberite praznu pa ju napunite svojim priborom. Pogledajte i ponudu ovalnih pernica i pernica u obliku pisama za kasnije razrede te mini pernica koje su primjerenije za srednju školu.

Udobno prenošenje potrepština osiguravaju ruksaci i školske torbe različitih tipova i modela s više pregrada i džepova ili torbe s kotačićima. Stariji školarci će radije izabrati torbe koje se nose na jednom ramenu. Usporedi različite setove koji uključuju školsku torbu, vrećicu za sportsku opremu ili cipele, pernice i druga pomagala.

Različiti modeli kalkulatora mogu biti velika pomoć pri računanju matematičkih formula, a možeš birati između normalnih, znanstvenih, grafičkih i financijskih te stolnih kalkulatora koji su primjereniji za poslovni svijet.

Da ne ostaneš bez listova u bilježnici usred školskog sata, provjeri šaroliku ponudu bilježnica različitih formata i motiva, na crte, kockice ili bez crta, crtaće blokove i bilježnice sa spiralnim uvezom. Na raspolaganju su i različiti omoti, samoljepive folije, mape, šiljila, šablone, ravnala i drugi koristan pribor za školu.

više
Savjeti 0
Na Idealno.ba aktivno brinemo za sigurnost korisnika i podataka.

Za prikaz proizvoda i ponuda trgovina pričekaj trenutak

User: 54.156.85.167 525670142

Za dodatna pitanja, pišite na webmaster@ceneje.si

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete