Potraži među prikazanim proizvodima

Glazbene linije

(18 proizvoda)

Želiš li se u udobnosti svojega doma opustiti uz kvalitetnu glazbu? Razmišljaš o tome što kupiti za dar nekome od bližnjih koji vole slušati glazbu? U tom slučaju glazbena linija predstavlja odličan izbor jer je to radio, playeri i (sve češće) USB ključ u jednom. Da izbor između različitih proizvoda, koji su na raspolaganju u trgovinama, ne bi bio pretežak, prije kupnje pogledaj šaroliku ponudu glazbenih linija.

Glazbene linije se razlikuju s obzirom na različita tehnička svojstva kao što su mogućnost DVD i MP3 reprodukcije, mogućnost primanja RDS informacija te različiti utori s kojima su opremljene (USB, AUX, memorijske kartice).

Bitan kriterij izbora glazbene linije je pitanje daljinskog upravljača. Daljinski olakšava reprodukciju i slušanje glazbe jer možeš iz udobnosti najdražeg naslonjača izabrati glasnoću reprodukcije, vrstu glazbe ili radijsku postaju. Neki se za glazbenu liniju odluče na temelju toga omogućava li DVD reprodukciju – u tom slučaju poveži liniju s televizijskim prijemnikom i na njemu još udobnije prati najdraže filmove.

Svi oni koji su nostalgični vjerojatno će se odlučiti za glazbenu liniju koja uključuje kazetofon. On omogućuje slušanje starih glazbenih kazeta koje će te odvesti u prošlost.

Glazbene linije se razlikuju također po tome podupiru li MP3 format (kompresiran format zvuka). U slučaju da je tvoja glazben zbirka bogata, a istovremeno ti je bitna kvaliteta zvuka, to je podatak na koji bi trebao obratiti pozornost.

Prije izbora bitno je također znati kakve utore uređaj ima (USB, AUX, memorijske kartice) jer povezanost tog uređaja omogućuje udobnije korištenje. Nemoj zaboraviti provjeriti također nudi li glazbena linija mogućnost primanja RSD informacija koje šalje radijska postaja i koje se potom ispišu na ekranu uređaja (informacije o reproduciranoj glazbi, prometu...).

Prikaži više
Savjeti 0
18 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka