Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

DivX reprodukcija

Ulazi (USB / memorijske kartice / AUX)

Prenosni player

DVD playeri

(4 proizvoda)

Zbog visokih cijena ulaznica za kino predstave mnogi će se odlučiti za kupnju kućnog kina. Želiš li i ti uživati u filmskih projekcijama u udobnosti vlastitog doma za to ćeš trebati DVD player, možeš birati među različitim proizvođačima i funkcijama playera. Da bi konačna odluka bila lakša pred kupnjom provjeri šaroliku ponudu različitih modela koje možeš međusobno usporediti.

DVD player je jedan od glavnih dijelova opreme za kućno kino za koje se u zadnje vrijeme odlučuje sve više filmskih ljubitelja. Osim toga što su kino ulaznice već nepristojno skupe, s kućnim kinom bilo kada i s bilo kim uživamo u filmskih projekcijama. DVD playere nude brojni proizvođači od kojih su najčešći Philips, Sony, Samsung, Panasonic i LG. DVD playeri omogućuju projekcije različitih formata i opremljeni su različitih utorima. Izbor ovisi o svakom pojedincu i njegovim željama projekcija filmskih projekcija.

Raspon cijena DVD playera se razlikuje s obzirom na veličinu, oblik i boju. Jedan od glavnih kriterija izbora DVD playera je pitanje koje formate podupire (Blu-ray, DivX, MP3). U Blu-ray formatu se na primjer sprema veća količina podataka – iz tog razloga su HD filmovi obično u tom formatu. Filmovi zapisani u DivX formatu zauzimaju manje prostora, ali to ne utječe na kvalitetu snimke. Datoteke u MP3 formatu također zauzimaju manje prostora i kvaliteta zvuka ostaje nepromijenjena. Dakle, prije kupnje razmisli o tome kakve sadržaje namjeravaš projicirati na uređaju te na temelju toga odluči kakve formate mora podupirati tvoj DVD player.

Playeri su opremljeni različitim utorima o kojima ovisi povezivost uređaja. Danas praktično svi uređaji imaju USB utor, dok neki imaju također i utor za memorijsku karticu ili iPod.

Možeš birati između običnih ili prenosivih playera. Prenosivi playeri su manji i pune se na bateriju te imaju ugrađen i manji LCD ekran.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka