Printeri, skeneri

(200 proizvoda)

Često ispisujete fotografije, seminare ili važne dokumente? Velike količina ispisa vaš su svakodnevni posao i trebate novi uređaj? Prije kupnje provjerite zanimljivu ponudu pisača i skenera i usporedite ih međusobno, čime pojednostavljujete odluku.

U kategoriji Pisači, na raspolaganju imate različite vrste pisača (Foto, inkjet, laserski, matrični), skenere, multifunkcijske uređaje i ostali pribor koji vam olakšava printanje.

Foto pisači namijenjeni su prije svega za profesionalni ispis fotografija, za koji nam je potreban foto papir. Najbolji pisači omogućuju i standardni ispis a razlikuju se po relativnoj brzini ispisa. Kvalitetniji pisači imaju veću razlučivost ili veću rezoluciju ispisa, gdje slika mora biti što jasnija i izgledati što profesionalnije.

Inkjet pisači postoje sa različitim karakteristikama od kojih su najvažnije brzina i kvaliteta ispisa, kao i mogućnost dvostranog ispisa. Posebno su pogodni za ispis raznih dokumenata i tekstova koje mogu uključivati vizualni materijal ako ih koristite par puta tjedno. Ako svakodnevno printate veliku količinu dokumenata i ne želite gubiti vrijeme, provjerite ponudu laserskih pisača kod kojih u odnosu na inkjet pisače toner traje dosta duže i imaju veću brzinu ispisa.

Kategorija matričnih pisača podrazumijeva printere koji po izgledu i načinu printanja podsjećaju na pisaći stroj. Postoje pisači s različitim brojem igala, što utječe na kvalitetu i gustoću ispisa. Oni su najpogodniji za tiskanje računa ili fakture i prednost im je što koriste neprekidni papir.

Skeniranje starih fotografija na računalu ili dokumenata će biti puno lakše uz upotrebu skenera. Kod kupovine skenera pozornost treba biti usmjerena prvenstveno na razlučivost i dubinu boje i mogućnosti računalne obrade skeniranih dokumenata. Ako vam je prostor premalen za sve te uređaje, onda je možda bolje kupiti uređaj koji će zamijeniti skener, pisač i fotokopirni uređaj. Kupnjom takvog uređaja ne gubi se na produktivnosti, a posao se odrađuje kvalitetnije i organiziranije.

U kategoriji pisači postoji i dodatna oprema koja vam omogućava optimalan ispis te poboljšava kvalitetu i funkcionalnost samog ispisa.

Prikaži više
Savjeti 0
200 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka