Sport na otvorenom

(190 proizvoda)

Kupuješ novu opremu za trčanje? Možda si se odlučio isprobati golf ili jahanje. Bez obzira na to koji vanjski sport je tebi najdraži, prije kupovine moraš provjeriti što se nudi na tržištu i međusobno usporedite različite marke i modele i na taj način sebi pojednostaviti odluku.

U skupini sportova na otvorenom možeš naći pribor za trčanje, golf, jahanje i modeliranje, a nismo zaboravili ni streličarstvo i lov za one koji više vole tradicionalne sportske aktivnosti.

Trčanje je još uvijek jedan od najpopularnijih sportova. U ponudi opreme za trčanje možeš pronaći sve što ti je potrebno za ugodno i sigurno trčanje na različitim podlogama. Dostupne su ti tenisice koje odgovaraju svim ukusima, vrstama stopala i tipovima trčanja, štoviše, možeš birati između raznom odjećom za trčanje, pojaseve za trčanje koji pomažu da imaš sa sobom sva relevantna pomagala, te ostala oprema.

U potkategoriji Golf možeš naći golf palice, loptice i ostalu golf opremu, a ako želiš ubiti više muha jednim udarcem, na raspolaganju su ti golf kompleti koji već sadrže sve što ti je potrebno za nesmetanu igru. Možda te zanima modelarstvo? Brzo provjeri široku ponudu modela automobila, aviona i helikoptera, brodova i vrlo popularnih dronova, a kategorija također sadrži ponudu materijala i alata za modeliranje, rezervnih dijelova itd.

Za sve one koji se bave jahanje, asortiman proizvoda nudi kompletnu opremu za konja, opremu za jahača, staje i opremu za njegu konja. Također možeš pronaći streličarsku opremu, uključujući lukove, strijele, mete, dijelove i dodatnu opremu te lovačku opremu.

Prikaži više
190 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Golf se smatra izuzetno skupim sportom kojim se najčešće bave bogatiji ljudi. No, golf nije rezerviran samo za njih, ...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka