Stolni tenis

(37 proizvoda)

Kupuješ opremu za stolni tenis? Možda se planiraš baviti stolnim tenisom profesionalno? U oba slučaja ti treba odgovarajuća oprema, a da bi olakšao izbor, prvo provjeri ponudu na tržištu i izaberi najbolju. U kategoriji opreme za stolni tenis možeš pronaći rekete za stolni tenis, komplete za igranje, loptice i stolove. Za igranje ti treba reket, posebna loptica, stol za stolni tenis, a suština igre je da igrač udari lopticu preko mreže u polje protivnika.

Reketi za stolni tenis su u promjeru manji od svih ostalih reketa. Oni se razlikuju po tvrdoći materijala, pri čemu je mekanija varijanta pogodnija za rekreativce, a vrlo tvrdi reketi su namijenjeni iskusnim igračima i profesionalcima. Prije kupovine razmisli i kakva uravnoteženost ti najviše odgovara, jer od toga ovisi kako ćeš držati reket u ruci tijekom igranja, a to naravno utječe na uspješnost igranja. Loptice za stolni tenis se od ostalih razlikuju po tome što vrlo brzo lete. To im omogućava poseban oblik, prazna unutrašnjost i veliki otpor zraka. Razlikuju se u odnosu na materijal: Plastične loptice su malo sporije i samim tim pogodnije za početnike, a one za profesionalce su nešto teže i omogućavaju preciznije igranje.

Za igranje je potreban i stol za stolni tenis i posebna mrežica preko koje se prebacuje loptica. Stolove dijelimo prema tome da li su namijenjeni za igru u zatvorenom ili otvorenom prostoru, pa zato ih možeš koristiti i u kući i na izletu u prirodi. Kada si u potrazi za vanjskim stolom, veoma je važno da je otporan na vanjske utjecaje i vlagu, a pored toga je važna i kvaliteta mrežice na stolu.

Prikaži više
Savjeti 0
37 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka