Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

GPS uređaji (cestovni)

(3 proizvoda)

Odlaziš na putovanje ili izlet, ali ne znaš kojim putem krenuti? Tvoj se stari GPS uređaj pokvario te ga želiš nadomjestiti novim? Cestovni GPS uređaji odnosno navigacijski sistemi postali su cjenovno vrlo dostupni, a ponuda je vrlo šarolika i široka. Još prije kupovine, pregledaj široku ponudu te odluči što je prikladno tebi i tvojim potrebama.

Osnovna funkcija GPS uređaja je prikaz točne lokacije. Sistem su se nakon 2000. godine promijenili i upotpunili, tako da danas prikazuju koordinate čak i unutar nekoliko centimetara. U uređaj jednostavno unesemo koordinate cilja i sistem će nas postepeno voditi ka željenom cilju. Danas poznajemo uređaje s već instaliranim zemljovidima.

Birati možeš između uređaja raznih proizvođača, a najpoznatiji je Garmin. Većinom se radi o uređajima sa zaslonom u boji koji je osjetljiv na dodir, a odabrati možeš i postavku za glasovno praćenje. Uređaji imaju različitu kartografiju, neki imaju cijelu Europu, druge manje ili veće dijelove svijeta, a zemljovide treba često ažurirati. Neki modeli osiguravaju cjeloživotno besplatno ažuriranje karti koje možeš osvježivati nekoliko puta godišnje.

Prije kupovine razmisli koje destinacije namjeravaš proputovati te kupi onaj uređaj koji sadrži kartografiju odabranog područja. Pametno je izabrati GPS uređaj koji ima mogućnost cjeloživotnog ažuriranja karti.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka