Bazeni

Voliš vruće ljetne dane? Kupanje u bazenu ti predstavlja neizmjerno zadovoljstvo? Ili u vodene aktivnosti i opuštanje uključuješ i svoju djecu, rodbinu i prijatelje? Ako u tome ne možeš uživati jer nemaš kod kuće bazen, možda je vrijeme za kupovinu bazena. NA taj način možeš uštedjeti i vrijeme i novac, pa umjesto stalne vožnje do najbližih toplica, na vodenu avanturu ili opušteni razgovor možeš pozvati svoje susjede.

Kada biraš između niza različitih bazena, misli na to koliko prostora imaš na raspolaganju. Hoće li biti postavljen vani? Ili razmišljaš o proširenju unutrašnjosti, gdje bi svoje mjesto pronašao manji bazen? Međutim, izbor je raznolik: bezbroj oblika, kao i visina, dubina i vrsta. Na Idealno.ba provjeri kakva je ponuda ugradbenih ili samostojećih bazena, te usporedi trgovine s obzirom na dodatke koje nude. Kao, na primjer, ljestve za lakši ulazak i izlazak, zaštitnu foliju ili izolacijski pokrov, pumpu za filtriranje i slično ...

Ako spadaš u one koji žele uživati u masaži, preporučamo ti da uzmeš masažni bazen. Dakako, prednost kod nedostatka prostora predstavlja bazen na napuhavane kojeg lako nakon upotrebe pospremiš i onda opet po želji i potrebi napušeš. Isto tako, sustav grijanja je jedan od faktora koji mogu dovesti do konačne odluke o kupnji. Broj zračnih mlaznica određuje kvalitetu masaže, kvalitetni materijali od kojih su bazeni napravljeni povećavaju otpornost na benzin, ulja, slanu vodu, abrazije i sunčevu svjetlost. Neki bazeni imaju elektronski sustav koji štiti od stvaranja naslaga kamenca.

Vodenoj zabavi svakako se najviše vesele djeca, pa je potrebno pri odabiru dječjeg bazen usmjeriti pozornost na njihove potrebe i želje. Prilagoditi im, između ostalog, s različitim motivima njihovih super junaka, ali i sa veličinom ili promjerom - tako da u njega mogu stati sva braće i sestre, te susjedova djeca ili školski prijatelji. Dječji bazen se inače postavlja na otvorenom, a manji na napuhavanje je pogodan i za stan.

više

Savjeti kod kupovine

Pronađi pravi bazen za tvoj vrt - imamo ih za svaki džep!

Oduvijek sanjaš o vlastitom bazenu u svom vrtu, ali nemaš dovoljno financijskih sredstava? Možda tvoj ...

Prikaži sve savjete za kupovinu
44 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)
® 2022 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka