Oprema za prijenosnike

(128 proizvoda)

Želiš li svojem prijenosniku osigurati dulji život, ali ne znaš kakav dodatak odabrati? Prijenosnik je danas neophodna naprava za sve poslovne ljude, studente i kućne korisnike računala koji cijene mobilnost. Još prije kupovine pregledaj cjelokupnu ponudu te odaberi pravi dodatak za svoj prijenosnik.

Imaš li problema s pregrijavanjem prijenosnika ili ga samo želiš zaštiti od prašine? U ponudi su hladnjaci i druge vrste rashladnih uređaja. Odabrati možeš proizvode različitih dimenzija, oblika, boja te one s jednim ili više ventilatora. Najčešće su rashladne naprave izrađene od umjetnih materijala, iako oni kvalitetniji imaju aluminijsko kućište i metalnu mrežicu nad ventilatorom. Profesionalni hladnjaci omogućuju samostalno namještanje visine i kuta s čime možeš doseći idealan položaj računala. Bitno je obratiti pozornost i na glasnoću ventilatoru, vrstu napajanja i težinu hladnjaka.

Za udobnost prilikom prenošenja odaberi torbu s remenom za jednostavno nošenje na ramenu. Torbe za prijenosnike su različitih dimenzija, što naravno ovisi o veličini prijenosnika. Potražiti možeš tanje i deblje modele koje nude dodatan prostor za dokumente i druge potrepštine. U ponudi su i ruksaci te vodootporne torbice za tablete.

Od dodataka za zaštitu mogu se naći i zaštitne maskice za tablete ili pametne telefone, zaštitne folije koje će se pobrinuti za tvoj zaslon, ili pak zaštite zaslona od tvrdog stakla za određene Appleove proizvode. Zaštitne su maske raznih boja i uzoraka. Pod dodatke još uvrštavamo adaptere, baterije, CD-e za čišćenje, Stylus olovke, putne komplete i mogućnosti za produživanje garancije.

Prikaži više
Savjeti 0
128 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka