Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Ukupna snaga zvučnika (u W)

MIN MAX

Ugrađeno pojačalo

Daljinski upravljač

Zvučnici za kućno kino

(42 proizvoda)

Ideš u kino prvenstvo zbog zvučnih efekata koji dočaravaju poseban ugođaj? Sada se možeš tako osjećati i doma! Izaberi pravilno ozvučenje za svoje kućno kino i stvori ugođaj kao u kino dvorani. Prije kupnje pogledaj šaroliku ponudu zvučnika i potraži prave za svoj dom.

Možeš birati između brojnih modela različitih proizvođača, dostupni su takvi s ugrađenim pojačalom i oni bez pojačala. Razlikuju se i po jačini, frekvencijskom rasponu i zvučnom sistemu.

Češći su zvučnici s ugrađenim pojačalom – znani kao aktivni zvučnici jer bi u suprotnom trebalo kupiti dodatno pojačalo. Za dobar zvučnik bitni je jačina koja se mjeri u vatima (W) i frekvencijski raspon koji se mjeri u hercima (Hz). Što su brojevi veći, zvučnik je moćniji.

Za kućno kino najvažniji je zvučni sistem. Preporuča se da je u kućno kino uključeno najmanje 6 zvučnika, međutim, najbolje ih je birati prema veličini prostorije. Najrašireniji je sistem 5.1. Ne smijete zanemariti ni raspored zvučnika jer je optimalan položaj važan za bolji učinak. Najbolje je imati dva prednja zvučnika ( oni su u sustavu i najvažniji), centralni, dva prostorna zvučnika te niskotonski zvučnik.

Prije kupnje razmisli kakvu kvalitetu zvuka očekuješ u svojem kućnom kinu i odluči se koliko namjeravaš investirati u zvučnike. Moraš biti svjestan da i za kućna kina obično vrijedi načelo »koliko para, toliko muzike«.

Prikaži više
Savjeti 0
42 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka