Ljepila, sredstva i mase za brtvljenje

(311 proizvod)

Da li planiraš manje poslove u kući ili postavljanje pločica? Pregledaj ponudu sredstava za lijepljenje ili brtvljenje, međusobno usporedi različite proizvode i sebi olakšaj izbor.

U kategoriji Ljepila, sredstva i mase za brtvljenje usporedi mase za fugiranje i ravnanje, ljepila i trake za lijepljenje, poliuretanske pjene, silikone i brtvene mase. Možda ti treba pribor za lijepljenje? Čak i to možeš pronaći u ovoj kategoriji opreme za kuću.

U ponudi ljepila možeš pronaći građevinske lijepila, sa kojima omogućavaš postavljanje metalnih i drugih elemenata, kao i ljepila za lijepljenje mramora, kamena i standardnih, težih zidnih ili podnih keramičkih pločica na problematične podloge. Ljepila za drvo su dostupna u različitim ambalažama i količinama. Neki su idealni za lijepljenje parketa, drugi su pogodni za glatke ili grube površine. Među proizvodima možeš pronaći i brzo-vezujuće disperzivna ljepila. Kod ljepila za pločice u ponudi su ti klasični ljepila za vanjsku i unutrašnju upotrebu, kao i ljepila sa posebnim karakteristikama, kao što je otpornost na zamrzavanje.

Montažni ljepila su pomoć pri postavljanju drvenih letvica, izolacijskih materijala ili akustičnih ploča i neophodni su prilikom fiksiranja šarafa. Razlikuju se po tvrdoći i vremenu sušenja. Među višenamjenskim ljepilima možeš pronaći, na primjer, trenutna ljepila, ljepila za cipele, ljepila za glatke površine, kao i neoprenska ljepila za lijepljenje kože, gume i plastike.

Mase za brtvljenje su namijenjene za unutrašnju ili vanjsku upotrebu, kao i za različite površine – između ostalog za lijepljenje potprozornika, podnožja i stepenica ili kao kontakt između betona i cijevi .

Pogledaj i ponudu pjene, među kojima možeš pronaći poliuretanske pjene za brtvljenje, namijenjene upotrebi sa pištoljem ili sa nastavkom za ubrizgavanje, kao i pjene koje su pogodne za lijepljenje pločica. Ukoliko ti treba pribor za lijepljenje, pogledaj ručne pištolje za lijepilo, trake za brtvljenje, samoljepljive štapiće i etikete, pištolje za vruće lijepljenje i drugu opremu.

Prikaži više
311 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Ljepila, sredstva za brtvljenje, kit, gips smjese su s kojima možete obaviti manje popravke u kući. Na izbor imate ve...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka