Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Boja

Pisaći stolovi

(2 proizvoda)

Svaki ured treba i uredski stol. Pred odlukom ste o kupovini novog pisaćeg stola za ured ili dom? Prije kupnje svakako pogledajte kompletnu ponudu uredskih stolova, međusobno ih usporedite i lakše donesite odluku o kupovini.

U kategoriji Pisaći stol možeš birati između klasičnih uredskih stolova za postavljanje bilo gdje u prostoru ili uza zid, naći ćete i kutne stolove s kojima možete uštedjeti nešto nešto prostora. Uredski stolovi su različitih oblika – pravokutni, ovalni, polukružni ili kružni. Raznolika ponuda omogućit će vam bolji i lakši odabir.

Pisaći stolovi se razlikuju i po broju polica i ladica koje će osigurati urednost na radnom mjestu. Neki stolovi imaju policu na izvlačenje koja je posebno praktična za držanje tipkovnice, a neki modeli stolova imaju i ugrađene kotače s kojima će biti lakše stol po potrebi premještati.

Na raspolaganju su vam i posebni stolovi sa stjenkama koje omogućavaju neometani rad kada je potrebna visoka razina koncentracije i više privatnosti, a za veće urede dobro će doći stolovi s pregradama za kojima može sjediti više kolega i istovremeno imati ograđen i osoban radni prostor. U uredu je potrebno imati i stolove za sastanke za koje može sjesti više ljudi – takvi su stolovi puno veći od pisaćih stolova, dolaze u raznim bojama, materijalima i oblicima koji će vam osigurati ugodne sastanke sa kolegama.

Među proizvodima je mnogo pisaćih stolova od drveta ili iverice, neki imaju metalno ili drveno podnožje, a neki su napravljeni od umjetnih materijala pa su vam mogućnosti odabira gotovo beskonačne.

Prikaži više
Savjeti 0
2 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka