Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Snaga (u W)

MIN MAX

Boja

Dubina (u cm)

MIN MAX

Širina (u cm)

MIN MAX

Visina (u cm)

MIN MAX

Zvučni sustavi i zvučnici

(35 proizvoda)

Jesu li tvoji stari zvučnici preslabi i ne nude dovoljno kvalitetan zvuk? Sistem ozvučenja predstavlja razliku između kvalitetnog i manje kvalitetnog izvađanja glazbe, zato investicija na tom području znači velik korak u glazbenoj produkciji. Ako je za tebe kvaliteta glazbe bitna, kupnji novog ozvučenja moraš posvetiti posebnu pozornost. Prije kupnje pogledaj šaroliku ponudu i tako si olakšaj odluku.

Možeš birati između različit komponentni ozvučenja kao što su zvučnici, zvučnički kompleti i pojačala.

Zvučnike dijelimo na pasivne i aktivne. Aktivni su oni koji imaju u sebi već ugrađeno pojačalo i tako su odmah spremni za korištenje dok su pasivni oni koji za svoje djelovanje trebaju posebno pojačalo. Zvučnik možeš kupiti odvojedno, mogu biti jednosistemski ili višesistemski zvučnici u kojima je više povezanih jedinica. Raspon cijena je širok i ovisi o jačini i kvaliteti zvuka.

Zvučnički kompleti uglavnom imaju više utora, najčešće su namijenjeni studijima. Na raspolaganju su brojni kompleti koji omogućuju lagano namještanje, a koriste na sajmovima, sportskim priredbama itd.

Pojačala su namijenjena prvenstveno pojačavanju konačnog produkta zvuka. Nije preporučeno priključiti ga direktno na kompjuter nego treba postaviti predpojačalo. Ta vrsta pojačala namijenjena je prvenstveno upotrebi na koncertima.

Prije kupnje pobrini se da izabereš pravilne komponente za što bolji rezultat ozvučenja. Kvaliteta često ovisi o cijeni i zato se moraš odlučiti koliko ti znači takva oprema.

Prikaži više
Savjeti 0
35 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka