Pohranjivanje i organizacija

(232 proizvoda)

Da se hrana i piće koju spremamo ne bi nepotrebno sušila ili pokvarila, pobrini se za odgovarajuću posudu za pohranjivanje i organizaciju hrane. Među različitim proizvodima na modernom tržištu, osim navedenih posuda za pohranjivanje i organiziranje možeš pronaći razne veće posude, kao i male, praktične posude, kutije, setove posuda i posude za peciva, torte, čajeve, začine i drugu hranu, a osobito su omiljene univerzalne posude, koji se uz praktičnu pohranu također mogu pobrinuti za lijepo ukrašen stol i ljepše i elegantnije posluživanje i serviranje za goste.

Kako bi posude trajale što duže, odaberi one od najkvalitetnijih i najčvršćih materijala. Trenutno je na tržištu najpopularniji silikon, prvenstveno zbog svoje jednostavnosti čišćenja i održavanja. Svojim svijetlim bojama silikonske posude za spremanje privlače pažnju mnogih ljudi dok ih plastične, metalne i klasične ili tradicionalne staklene po upotrebljivosti i raznovrsnosti i dalje čvrsto slijede. Osim na materijal, pripazi na spomenuto čišćenje i održavanje. Ako u svojoj kuhinji imaš perilicu, posude za pohranjivanje i organizaciju prilagodi mogućnosti pranja u perilici posuđa.

Ako želite sačuvati toplinu ili hladnoću hrane i pića, posegni za termo posudama i termosicama. Pozornost prije svega obrati na njihovu unutrašnjost, da bude najviše kvalitete i da je što bolje zaštićena i izrađena od dvostrukog porculana. To daje još veću toplinsku izolaciju i sprječava hlađenje hrane i na taj način sprječava prolaz zraka u samu termo posudu. Uz kvalitetu materijala također je važan način i mogućnost čišćenja i održavanja termo posuda, a važnu uloga igra i veličina. Dimenzije termo posuda prilagodi potrebama skladištenje hrane, jela i raspoloživom prostoru za pohranu.

Prikaži više
Savjeti 0
232 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka