Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Brand

Ormari i ladičari

(8 proizvoda)

Da li kod kuće ili na poslu imate problema sa razbacanim papirima, nepreglednim radnim stolom i općenito kaosom izazvanim neredom? Htjeli biste izabrati uredski ormar ili ladičar u koje ćete sve papire, dokumente i pribor moći uredno pospremiti? U kategoriji uredskog namještaja, odnosno ormara i ladičara, pogledajte ponudu, usporedite modele i izaberite komad za svoj ured ili dom.

Na raspolaganju vam je nekoliko tipova praktičnih ladičara vrlo privlačnog dizajna. Lako možete izabrati pravokutni ili ovalni ladičar, klasičnog ili modernog dizajna. Ako namještaj želite ili trebate često pomicati izaberite modele na kotačiće koji će vam olakšati premještanje napunjenih ladica. Ako u ladičare planirate pohranjivati važne dokumente i papire, izaberite model koji ima ladice na zaključavanje.

Kod odabira ormara izaberite model čija će zapremnina biti dovoljno velika za sve što u njega planirate pospremiti. Ormari uglavnom imaju različito organiziranu unutrašnjost pa ćete pronaći modele sa kombinacijom polica i ladica. Praktična je i mogućnost pomicanja polica s kojom ćete unutrašnjost moći organizirati u potpunosti po svojim potrebama i željama. Ormari mogu imati i različite fronte – vrata mogu biti klizna ili klasična, a razlikuju se i po materijalu od kojeg su napravljeni.

Kako bi se novi ormar ili ladičar uklopio u ured ili dom izaberite primjerenu boju i kombinaciju materijala – od različitih drvnih materijala ili imitacija drva do metalnih ormara i ladičara u žarkim bojama.

Određeni modeli će zbog svoje univerzalnosti moći poslužiti i u drugim životnim prostorima – dječjim sobama, dnevnim boravcima ili kuhinjama.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka