Bicikli

(105 proizvoda)

Obožavaš li bicikliranje i tražiš novi bicikl? Kupuješ li ga pak nekome na poklon? Bicikli se međusobno razlikuju s obzirom na svrhu korištenja. Određeni tip bicikla može biti potpuno beskoristan za tvoje potrebe, zato svakako provjeri bogatu ponudu te si olakšaj kupovinu.

U ponudi su brdski, cestovni, trekking i gradski bicikli, u muškim, ženskim i dječjim modelima. Osim nabrojenih bicikala, možeš nađi razne biciklističke dijelove i opremu, gume i zračnice.

Brdski bicikli nisu namijenjeni vožnji po uređenim cestama, već po gorskim putevima i makadamu. Izdržljiviji su od cestovnih bicikala te su opremljeni sa suspenzijom, samo prednjom ili i prednjom i stražnjom.

S druge strane su cestovni bicikli koji su namijenjeni vožnji po uređenim, asfaltiranim cestama, jer su lakši i ujedno neprimjereni za teške puteve. Kod kupovine ovakvog bicikla bitna je njegova težina koja je obično ispod 10 kilograma.

Nekakva mješavina brdskih i cestovnih bicikala su trekking bicikli, koji su namijenjeni vožnji po cesti, ali i po makadamu i šumi te su obično lagani kako bi ih mogli nositi preko dijelova puta koji se ne mogu proći biciklirajući. Od brdskih bicikala se razlikuju i po većim kotačima ili izostanku suspenzije.

Vrlo rašireni su i gradski bicikli koji zbog oblika i manjka brzina nikako nisu namijenjeni brdskom biciklizmu ili dugim cestovnim dionicama. Korisni su za sigurno i lagano putovanje po gradu, a namijenjeni su cijeloj obitelji jer su udobniji, jednostavniji i često ljepšeg izgleda nego ostali bicikli.

U ponudi ostalih bicikala prevladavaju električni i sklopivi bicikli - prvi su namijenjeni za vožnju sa ili bez pomoći električnog motora, dok drugi zauzimaju vrlo malo prostora pa ih možeš staviti u prtljažnik ili ukrcati na brod i koristiti na putovanju, a korisni su i ako nemate mjesta za spremanje bicikla.

U bogatoj ponudi bicikala možeš naći i brojnu opremu (mjerači, kacige, lokoti, zračnice) koja će se pobrinuti za udobniju i sigurniju vožnju. Prije kupovine svakako provjeri na kakav način i po kojem terenu namjeravaš voziti svoj novi bicikl.

Prikaži više
Savjeti 0
105 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka