Uređivanje okućnice

(130 proizvoda)

Obožavaš vrtlarenje i svoje slobodno vrijeme rado provodiš u vrtu, voliš domaće povrće i rado iskušavaš nove sorte i sadnice? Profesionalno se baviš poljoprivredom i uvijek rado isprobavaš različite vrtne i poljoprivredne dodatke i alat? Prije kupovine određenog proizvoda dobro je provjeriti ponudu konkurencije, a najbolje je istraživati ondje gdje je cijela ponuda na jednom mjestu. Kod nas možeš pregledati ponudu plastenika, staklenika, zaštita za biljke, toplih greda, pokrivača, pribora za zalijevanje, cvjetnih i vrtnih galanterija, zaštita od insekata i različitih nametnika.

Kako bi povrtnice i biljke uspijevale i u vremenski nepogodnim uvjetima razmisli o kupovini plastenika, toplih greda i pokrivača. Jutarnji mraz, velike kiše, snijeg ili tuča može uništiti sav usjev i trud koji smo u njega uložili zato je dobro biljke dodatno zaštiti od vremenskih utjecaja. Kod nas potraži najveću ponudu plastičnih, metalnih ili drvenih plastenika, toplih greda i različitih dodatnih ili rezervnih dijelova. Možeš izabrati neki od pokrivača koji će dodatno zaštiti usjev od različitih nametnika, ptica, štetočina i glodavaca. Osim poljoprivrednog tekstila, dobro je poslužiti se i nekim od prirodnih sredstava za zaštitu od insekata i nametnika.

Kako bi usjev bio dobar, potrebno je i redovito ga zalijevati. U ovoj kategoriji potraži i sav pribor koji ti treba za zalijevanje ili navodnjavanje vrta. Za zalijevanje manjih vrtova dovoljne su praktične i izdržljive posude za zalijevanje, ali ako se radi o većim površinama razmisli o nabavci sustava za zalijevanje koji regulira dotok vode i vrijeme zalijevanja. Potraži različiti pribor za sustave za zalijevanje poput crijeva, priključaka, spojnica, raspršivača i prskalica. Ako želiš ukrasiti svoj vrt ili okućnicu pogledaj ponudu cvjetne i vrtne galanterije. Potraži sve za održavanje i uzgoj cvijeća, od najosnovnijih ukrasnih posuda i korita pa sve do stalaka i nosača za ruže, kućica za ptice, vrtnih ograda i drugih vrtnih dekoracija.

Prikaži više
Savjeti 0
130 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka