Proizvodi na akciji

Cijena
MIN MAX
0 proizvoda
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najnižeg)
  • Popust (od najvišeg)
Ne postoji proizvod koji odgovara izabranoj kombinaciji filtera. Pokušaj upotrijebiti drugačiju kombinaciju filtera ili zasebno koristi svaki filter.

Idealno.ba/Akcije je online stranica na kojoj su na jednom mjestu prikupljeni svi aktualni popusti u svim web trgovinama koje na Idealno.ba objavljuju svoje proizvode. Zasebnoj stranici s popustima možeš jednostavno pristupiti klikom na Akcije na vrhu stranice Idealno.ba. Otvorit će se nova stranica Idealno.ba/Akcije na kojoj možeš vidjeti sve snižene proizvode koji su trenutno na raspolaganju u bh web trgovinama. Uz pomoć pametnog menija s lijeve strane izaberi željenu kategoriju proizvoda u kojoj želiš pregledati proizvode na akciji.

Na Idealno.ba imamo više od 100 web trgovina koje prikazuju svoje proizvode. Popusti na sve proizvode se osvježavaju svakodnevno što znači da u svakom trenutku na raspolaganju imaš više od 5000 aktualnih sniženja, prikupljenih na jednom mjestu. Možeš koristiti i izbornik za prikaz najniže i najviše cijene proizvoda s kojim će pretraživanje biti još brže i jednostavnije. Tu je i opcija pretraživanja među prikazanim proizvodima zahvaljujući kojoj možeš pronaći točno one proizvode na sniženju koji ti trebaju.

Na Idealno.ba se trudimo osigurati najbolje korisničko iskustvo i zato su ti na akcijskoj stranici na raspolaganju i pametni filteri s kojima jednostavno i brzo možeš pretražiti cijelu kategoriju ili specifičan proizvod te provjeriti je li trenutno na sniženju.

Na Idealno.ba/Akcije možeš pretraživati i po visini popusta. Iznad prikazanih proizvoda koji su na akciji nalaze se i gumbići za filtriranje: visina popusta iznad 20%, iznad 30%, iznad 40%, iznad 50% i iznad 60%.

Kada na Idealno.ba/Akcije pronađeš traženi proizvod na akciji, jednostavno klikni na gumb „U trgovinu“ i direktno na stranici web trgovine izvrši svoju kupnju.

Na Idealno.ba stranici sa sniženim cijenama mogu se na jednom mjestu pregledati akcije više od 100 bh web trgovina, uključujući i najveće web trgovce poput Omega Shop, Tehnodepo, Megashop, Kupi tehniku, Amyenta, Fis, Winwin i mnogi drugi.

Kategorije sniženih proizvoda koje možeš naći na stranici s akcijama su Dom & vrt, Ljepota i zdravlje, Odjeća i obuća, Uredi i škola, Računalna oprema, Sport, Telefoni i Sve za djecu.

Sva sniženja na jednom mjestu su posebno korisna kod velikih financijskih izdataka kao što su to renovacija i opremanje doma. Na Idealno.ba/Akcije jednostavno izaberi kategoriju Dom & Vrt i pretraži veliki broj proizvoda na sniženju; od sniženih perilica i sušilica rublja, kosilica na akciji, bazena s popustom, sniženih cijena namještaja i druge opreme za dom.

Kod kupnje računalne opreme ili novog pametnog telefona, razlike u cijeni u različitim web trgovinama mogu biti ogromne, i zato najprije pregledaj proizvode na akciji na Idealno.ba. U kategoriji računalne opreme i telefona možeš naći brojne proizvode snižene i do -65 %. Nemoj nepotrebno plaćati previše! Posjeti web stranicu s popustima Idealno.ba/Akcije i uštedi vrijeme i novac.

Kategorije koje moraš obavezno provjeriti prije kupnje su Dom & Vrt, Odjeća i obuća, Računalna oprema i Telefoni jer se radi o proizvodima koji obično imaju višu cijenu i kod kojih ti već i 10% popusta može uštedjeti više od 100KM.

više
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka