Torbice i torbe

(22191 proizvod)

Torbica je svakako obavezni dio garderobe svake predstavnice žensko spola, ali izbor nove modne torbe može zadati dosta poteškoća. Među svim proizvođačima i različitim modelima je teško donijeti odluku pa se kupovina torbe uglavnom ostavlja za kraj. Odabir pravog modela torbe možeš olakšati tako da prije kupovine provjeriš široki asortiman modnih torbi i torbica, međusobno ih usporediti i pronaći najbolju za sebe.

Među ženskim modnim torbicama mogu se pronaći brojni modeli koji su zgodni i primjereni u raznim prilikama. Vrste ženskih torbi se često nazivaju nazivima na engleskom jeziku jer su poznati širom svijeta, a osim toga olakšavaju i pretragu putem interneta.

Brojni ženski modeli su torbe sa velikim otvorom sa dvije ručke, a hobo torbice su poznate po tome što su mekane i zgodne za nošenje preko ramena , a zatvaraju se patentnim zatvaračem. Shoulder bag ili torba za rame se nosi preko ramena, a njihova je odlika da su uglavnom čvršćeg oblika. Saddle torbe poznate su po prednjim malim džepovima i pretincima sa dvije strane, messenger torbe su napravljene od trajnijih materijala i dizajnirane su za nošenje preko ramena ili na boku. Za posebne prilike možeš izabrati takozvane clutch torbice, koje su male i kompaktne i uglavnom namijenjene nošenju u posebnim prilikama.

Posljednjih godina veoma popularne su postale razne platnene torbe koje se mogu upotrijebiti u svakodnevnim aktivnostima, kao što je odlazak na trening ili u kupovinu, a pored toga predstavljaju i dobar modni dodatak.

Za one koje vole sportsku eleganciju u ponudi su sportske modne torbe od poznatih proizvođača, poput Nike i Adidas. Te sportske torbice nisu namijenjene nošenju sportske opreme, ali se mogu upotrebljavati svakoga dana.

Prikaži više
22191 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Tisuće e-trgovina, stotine tisuća filtera i milijuni proizvoda. Što izabrati? Gdje najjeftinije kupiti?
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka