Foto

(648 proizvoda)

Pitaš se kako se pobrinuti da ne zaboraviš zanimljive pustolovine? Biraš novi digitalni fotoaparat ili namjeravaš nekome od bližnjih kupiti novu video kameru? Prije kupnje si provjeri zanimljivu ponudu foto opreme.

U kategoriji Foto možeš pogledati izbor digitalnih fotoaparata, video kamera, foto opreme i memorijskih kartice i čitača.

Na raspolaganju su digitalni fotoaparati manjih dimenzija koji su namijenjeni amaterskom fotografiranju i imaju automatske postavke, birati možeš rezolucijo od 5 do više od 12 milijuna slikovnih točaka i više nego 5-putnim zumiranjem. Za kvalitetnije slike se odluči za D-SLR fotoaparat koji je malo veći i od kompaktnih se razlikuje po okularima koji su povezani s objektivom. D-SLR nudi mogućnost mijenjanja objektiva i postavljanje drugih dodataka s kojima ćeš poboljšati fotografije.

Nezaboravne trenutke možeš uloviti i bogatim izborom video kamera različitih proizvođača. Na raspolaganju su DVD kamere koje su primjerene za amatere i trebaju djelovanje CD ili DVD, Hard Drive (HDD) kamere koja podatke sprema na tvrdi disk te kamere s memorijskom karticom s više prostora za snimanje.

Među foto opremom možeš birati i među različitim dodacima kao što su blicevi koji fotoaparatu daju dodatnu svjetlost te različiti objektivi koje razlikujemo po svjetlosnoj jačini i žarišnoj daljini. Za nepomičnu sliku provjeri ponudu stativa, a nemoj zaboraviti ni na torbice u koje možeš spremiti svoju foto opremu. Osim primjerene opreme treba izabrati pravi medij – vode memorijske kartice, na raspolaganju su različiti tipovi kao što su Compact Flash (CF), Memory Stick (MS), Secure Digital (SD) i druge.

Prikaži više
648 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka