Tekstil za kućanstvo

(274 proizvoda)

Pojam tekstila zaista predstavlja puno toga. U ovoj kategoriji nalazimo posebno korisne tekstilne proizvoda kao što su ručnici, ukrasni jastuci, pregače, tepisi, deke, navlake za namještaj, otirači, stolnjaci, zavjese, sjenila i karniše. Vjerojatno osobnu higijenu bez ručnika ne možeš ni zamisliti. Nakon namakanja u kadi ili tuširanja jedina stvar koju trebaš je veliki mekani ručnik. Kako možeš znati koji je onaj s kojim ćeš se najbolje obrisati i da će najduže trajati?

Prvo, provjeri materijal od kojeg je napravljen ručnik. Iako neki jeftini ručnici izrađeni od sintetičkih materijala mogu biti vrlo mekani na dodir i imati duži vijek trajanja, njihov veliki nedostatak je loše upijanje. Za dobru apsorpciju mnogo su prikladniji pamučni ručnici ili kvalitetni ručnici od mikrovlakana koji su najprikladniji za sportaše koji u svojim sportskim torbama ne žele nositi velike i teške ručnike. Iako su mikrovlakana također od sintetičkih vlakana, materijal i metoda vezivanja vlakana je napravljena tako da ručnik jako dobro upija. Naravno, ovaj rezultat zahtjeva neke istraživačke i tehnološke postupke zbog kojih takvi ručnici mogu biti među najskupljima.

Da bi dom bio udoban moraš odabrati odgovarajuće jastuke. Ima li išta bolje od ugodnih ukrasa? Ukrasni jastuci mogu poboljšati izgled tvoje spavaće sobe i dnevnog boravka, a istovremeno se pobrinuti i za dodatnu udobnost. Budući da su postali komercijalno dostupni u puno različitih veličina i dizajna, za tebe će pri odabiru i kupnji ukrasnih jastuka sljedeće upute sigurno biti od pomoći.

Ako kupuješ novi tepih, na pravoj si stranici. Na Idealno.ba možeš pronaći vrlo široku ponudu tepiha. Tu su vanjski, unutarnji, automobilski pa čak i neki drugi tepisi, među kojima sigurno možeš naći nešto za sebe. Prije kupnje novih tepiha provjeri neke od njihovih svojstava, jer ćeš time osigurati kvalitetnu kupovinu. Prvo razmisli o tome, trebaš li unutarnji ili vanjski tepih. Vanjski tepisi moraju biti izrađeni od vrlo trajnih materijala koji će se izdržati različite vremenske uvjete. Iako se čini da je guma izdržljiv materijal, nije pogodan za zimske uvjete, jer možete popucati na hladnoći.

Trebaš nove plahte? Ne znaš kako odabrati prave? Pročitaj savjete u nastavku za pravilan odabir plahti i provjeri ponudu na Idealno.ba gdje ćeš sigurno naći nešto za sebe. Pri kupnji plahti najvažnije je znati dimenzije tvog madraca. Ako kupiš premalu plahtu ista će biti potpuno beskorisna, prevelika neće biti dovoljno napeta, uviti će se i stisnuti, pa će na istoj biti neugodno spavati. Dakle, prije svega, provjeri veličinu tvog madraca. Pored dužine i širine nemoj zanemariti ni debljinu. Neki madraci znaju biti vrlo debeli pa zahtijevaju konkretnije plahte. Imajte na umu i debljinu baze sa spavanje, ako ju koristite. – i ona može biti tanja ili deblja.

U ponudi između ostalog, možeš naći mnoge prostirke, stolnjake i zavjese koje će prikladno poboljšati izgled tvog doma.

Prikaži više
Savjeti 0
274 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka