Priprema pića

(367 proizvoda)

Želiš li živjeti zdravije? Dosta ti je obrađene brze hrane koji ti uništava probavu? U potrazi si za kvalitetnim sokovnikom ili mikserom, s kojim je priprema voćnih i povrtnih napitaka stvarno jednostavno? Prije kupnje provjeri široku ponudu različitih proizvoda, među kojima ćeš zasigurno naći kuhinjski aparat za pripremu napitaka kakav želiš. U ovoj kategoriji možeš pronaći razna kuhala za vodu, kapsule za kavu, aparate za kavu, cjedila za agrume, pjenilice za mlijeko, sokovnike, termosice i druge posude za čuvanje pića.

Sa kuhalom za vodu možeš pripremiti ukusne napitke te jako olakšati kuhanje i na taj način trošiš manje energije nego štednjak. Osim toga, što je potrošnja energije manja, također uštediš na vremenu. Sastavni dio gotovo bilo kuhinje također postaju sokovnici i razni mikseri, s kojima možeš pripremiti odlične voćne i povrtne napitke tzv. smoothije. Prilikom kupnje pripazi da je uređaj dovoljno snažan i da je njegovo čišćenje i održavanje što je moguće jednostavnije - najbolje je kada se može čistiti u perilici posuđa. Dobro ti mogu doći cjedila za agrume, koje dijelimo na električne, ručne i baterijske. Priprema svježeg soka od naranče također može postati dio tvoje dnevne rutine.

Obožavaš jutro početi sa šalicom kave? Svi ljubitelji kave mogu u ovoj kategoriji naći širok izbor aparata za kavu koje u prvom redu razlikujemo po vrsti uložaka za kavu, brzini pripreme kave i snazi grijača. Snaga određuje brzinu pripreme kave i samu glasnoću rada. Neki aparati za kava rade sa posebnim kapsulama, pa je posebno važno da prije kupnje saznaš hoće lite kapsule biti barem još neko vrijeme dostupne na tržištu. Da bi kava bila još bolja, preporučamo to uzmeš pjenilicu mlijeka, koja može biti na baterije ili struju.

Prikaži više
367 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Želite kupiti sokovnik, a ne možete se odlučiti koji? Ne znate koje stvari trebate uzeti u obzir pri kupnji? Pitate s...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka