Prijenosna računala

(2063 proizvoda)

Razmišljali ste o kupnji novog laptopa, ali još uvijek ne znate koje karakteristike bi najbolje odgovarale vašim potrebama? Prije kupovine usporedite različite modele i izbjegnite pogrešnu kupovinu.

U kategoriji Prijenosna računala možemo usporediti i razlikovati mini prijenosna računala, prijenosna računala s ekranom do 15'', do 17'' i više od 17'' te Apple prijenosna računala, a razlikujemo ih ovisno o značajkama i komponentama poput procesora, grafičke kartice, RAM memorije, tvrdog diska, operativnog sustava (Windows ili MacOS) i slično.

Među prijenosnim računalima možete naći razne brandove kao što su HP, Lenovo, Asus, Toshiba, Dell i drugi. Ako provodite puno vremena na putovanju, onda su vrlo korisna prijenosna računala sa duljim vijekom trajanja baterije, ali zahvaljujući tehnologiji za uštedu energije danas baterije i u većim prijenosnim računalima (17 "i više) traju tri sata ili više. Mnogo manji ekran za rad u pokretu nude mini laptopi koji rade na jednom punjenju čak tri puta duže nego prijenosnici većeg formata. Oni su obično veliki 10“ ili 11'' pa su stoga lagani za prenošenje.

Među jačim i naprednijim prijenosnim računalima su Apple prijenosnici (MacBook-ovi), pogonjeni vlastitim operativnim sustavom, ali i dalje u skladu s Microsoftovim programima i aplikacijama. Njihova prijenosna računala dostupna su u verzijama MacBook Air i MacBook Pro, pri čemu birate između različitih veličina ekrana. Izdržljive baterije i snažno računalo donosi zadovoljstvo čak i najzahtjevnijim korisnicima.

U kategoriji prijenosnih računala naći ćete i raznu dodatnu opremu, između ostalog hladnjake i stalke za prijenosna računala pomoću kojih možete eliminirati pregrijavanje računala, torbe i ruksake za nošenje prijenosnog računala, dostupne u raznim veličinama i bojama. Također možete pronaći podloge za miš, baterije, adaptere i ostali pribor koji će olakšati rad na računalu.

Prikaži više
2063 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Kolovoz je vrijeme kada se sve više roditelja hvata u koštac s nabavkom školske opreme i potrepština i vrijeme kada s...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka