Puderi

(138 proizvoda)

Treba vam novi puder s kojim ćete imati svjež i uredan izgled svakog dana, neovisno o sitnim nepravilnostima na koži? Kupovina pudera nije laka, na raspolaganju je više od nekoliko tipova pudera o kojima treba odlučiti, a svaki od njih dolazi u gotovo bezgraničnim nijansama. Kupovina pudera preko interneta posebno nije laka, u prvom redu zbog toga što je teško pogoditi nijansu samo temeljem fotografije.

Kako biste izbjegli krivu kupovinu i završili s puderom kojega nikada nećete koristiti, provjerite ponudu internet ljekarni i drogerija, usporedite međusobno različite proizvođače i nijanse pudera, a prije kupovine ne bi bilo loše i da posjetite stranice proizvođača kako biste vidjeli cjelokupnu paletu nijansi.

U kategoriji Puderi proizvode možete razdijeliti s obzirom na proizvođača te cjenovni razred i na taj način u samo nekoliko klikova mišem dobiti filtriran prikaz proizvoda koji vas zanimaju. Možete birati između priznatih i kvalitetnih marki poput Clinique, Shiseido, Estee Lauder, Christian Dior, Artdeco i brojnih drugih. A na što sve trebate paziti prilikom odabira pudera?

Prvo što trebate odlučiti jest koja vas vrsta pudera zanima. Ako tražite puder za prikrivanje podočnjaka najbolje je izabrati korektor u svjetlijoj nijansi, puder za ujednačavanje boje lica i sakrivanje nepravilnosti na koži koji se savršeno poklapa sa vašim tenom. Pripazite na odabranu nijansu, najbolje bi bilo testirati ju na dnevnom svjetlu. Kada pronađete odgovarajuću nijansu određenog branda nemojte se pouzdati u isti naziv kod drugog proizvođača jer se najčešće nazivi nijansi, teksture i boje pudera uvelike razlikuju s obzirom na proizvođača.

Kada pronađete pravu nijansu i vrstu pudera, morate ga naučiti i pravilno nanositi na lice. Ako se radi o puder u kamenu koji vam služi kao podloga za ostalu šminku najbolje ga je nanijeti kistom ili prstima i to pokretima od nosa prema rubovima lica. Ako nanosite tekući puder i njime želite pokriti podočnjake ili prištić, najbolji ćete učinka postići ako puder tapkate prstom na željeno područje. Puder u prahu najbolje je koristiti na samom kraju jer ćete uz pomoć njega ukloniti sjaj i osigurati dugotrajnost podloge.

Prikaži više
Savjeti 0
138 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka