POS oprema

(161 proizvod)

Kako do bržeg poslovanja u trgovini ili kafiću? Cijeli postupak plaćanja na blagajni je jednostavan jedino ako na raspolaganju imaš kvalitetnu opremu. Prije kupnje pogledaj šarolik izbor proizvoda koji će vam omogućiti jednostavno i brzo poslovanje.

POS opremu sastavljaju čitači bar koda, prikazivači cijena, različiti pisači za ispis računa te brojači i detektori novčanica kao i pregrade za novac. Ako radite u trgovini sigurno znate da su to neophodni dijelovi opreme bez kojih je praktički nemoguće raditi, a ako trgovinu tek otvarate onda uzmite dovoljno vremena i razmislite što vam je sve potrebno za uspješno vođenje posla.

Danas je većina proizvoda opremljena bar kodom koji se na blagajni skenira posebnim čitačem. Taj čitač mora biti dovoljno brz,a nije zanemariv ni kut pod kojim se proizvodi skeniraju. Što je kut već to je lakše rukovati čitačem. Čitač je povezan s blagajnom, odnosno kompjuterom, a na bar kodu je ime proizvoda i njegova cijena koja se nakon čitanja ispisuje na posebnom ekranu. Pri izboru morate paziti da je ekran dovoljno velik. Bitan je i kut vidljivosti ekrana jer on mora biti vidljiv ne samo vama nego i stranci kojoj račun izdajete.

Na kraju radnog dana u trgovini treba izbrojati dnevni utržak. Za to postoje posebni brojači novčanica koji će taj neugodni posao napraviti brže i preciznije od vas. Da biste izbjegli primanje lažnih novčanica, koristan će vam biti detektor uz pomoć kojeg ćete lako prepoznati krivotvorini novac.

Prikaži više
Savjeti 0
161 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka