Radionica

(211 proizvod)

Opremaš radionicu u svojoj garaži ili možda kupuješ namještaj za radionicu za profesionalnu upotrebu? Brzo provjeri ponudu opreme za radionice i prije kupovine međusobno usporedi različite proizvode, proizvođače i cijene!

U kategoriji proizvoda za kućnu radionicu možeš pronaći sve od radnih kolica, radnih svjetla i tehnike za podizanje do građevinskih radija, kovčega, torbi i kutija za alat, a možeš pogledati i ljestve, ormare, regale, stolove, kao i hvataljke i stege.

Ako biraš kolica za radionicu, u ponudi su ti transportna, montažna, kao i ona za alat. Važno je da su izabrana kolica napravljena od čvrstog materijala. Možda ti trebaju kolica za radionicu sa sintetičkom oblogom u unutrašnjosti, koje će zaštititi alat od oštećenja. Praktični kotači na dnu kolica omogućavaju jednostavno kretanje. Prije kupovine obavezno provjeri , koliko ladica imaju kolica i kolika je nosivost svake ladice.

U ponudi tehnike za podizanje su ti na raspolaganju električne dizalice, hidrauličke dizalice, ručni i električni podizači, električni podizači sa užem i druga oprema. Prilikom kupovine je posebno važno da omogućava jednostavno i sigurno podizanje teških predmeta, pri čemu su najbitnije sigurnosne funkcije, kao što je prekidač za trenutno zaustavljanje, automatska kočnica i sigurnosni stabilizator opterećenja.

Ne propusti ponude namještaja za radionice, koje obuhvaćaju radne stolove, regale i ormare za neometan rad u radionici i rješenje manjka prostora. Pri izboru namještaja posebnu pažnju obrati na to da je konstrukcija napravljena od kvalitetnog i stabilnog materijala. Bitno je da za radionicu osiguraš dovoljno prostora i površine za rad.

U kategoriji radionica pogledaj i ponudu stolnih stega i hvataljki. Izabrana stega mora biti jaka i izdržljiva, a veoma je važno da prije kupovine provjeriš da li je adekvatan razmak čeljusti.

Prikaži više
211 proizvod
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
U većini gospodarskih poduzeća trebamo strojeve i alate koji sami u većini slučajeva nisu dovoljni pa za rad i uspješ...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka