Putni program

(412 proizvoda)

Kupuješ ruksak, kovčeg ili torbu i ne znaš odakle početi? Kupovina nove putne torbe ili kozmetičke/taletne torbice može biti prava gnjavaža jer se ipak trebaš odlučiti za najbolji među brojnim modelima koje možeš usporediti po cijeni i osnovnim karakteristikama koji će ti pomoći odabrati idealnu torbu za sva tvoja putovanja.

U kategoriji ćeš naći svu ponudu putnog progrmama od putnih kovčega, torbi, toaletnih i kozmetičkih torbica do raznih dodataka za putovanja.

Bez obzira putuješ li negdje na samo dan-dva ili se spremaš na putovanje života, putna torba ili kofer neizostavan je dio opreme. Pravilan model odaberi s obzirom na vrstu i način putovanja – putne torbe su praktične jer su prilagodljive, obično imaju mnogo pretinaca i dodatnih džepova u koje možeš rasporediti sve svoje sitnice dok su kovčezi uglavnom čvršći i otporniji od putnih torbi, a ako imaju 2 ili 4 kotačića i prenošenje je jednostavnije. Kovčege možeš birati s obzirom na njihovu veličinu i materijal od kojeg su napravljeni te dolaze li u izvedbi sa 2 ili 4 kotačića. Unutrašnjost kovčega je obično opremljena sa nekoliko glavnih pregrada i pretinaca koji mogu praktično poslužiti lakšem i jednostavnijem pakiranju i raspakiravanju.

Na svakom putovanju uglavnom nam treba manja ili veća kozmetička, odnosno toaletna torbica. Popularni neseser poslužit će za nošenje svega što na putovanju trebaš za osobnu higijenu. I kod toaletnih torbica možeš birati među različitim modelima koji se razlikuju po dizajnu, veličini i bojama, a dodatnu praktičnost potraži kod sklopivih toaletnih torbica koje imaju pregršt pretinaca i mogu se rastvoriti i objesiti na vješalicu ili za vrata kupaonice.

Pregledaj i razne dodatke za putovanja, od raznih jastučića na napuhavanje s kojima će ono gore spomenuto putovanje života proteći u udobnosti i opuštenosti pa do raznih zaštitnih navlaka za kovčege i putne torbe.

Prikaži više
412 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
Novi savjeti
Tisuće e-trgovina, stotine tisuća filtera i milijuni proizvoda. Što izabrati? Gdje najjeftinije kupiti?
Vrijeme ljetnih godišnjih odmora je napokon ovdje! A da bi godišnji odmor bio zaista bezbrižan, tvoja prtljaga mora b...
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka