Potraži među prikazanim proizvodima

Uredske stolice

(27 proizvoda)

Kako izabrati stolicu u kojoj će se tvoja leđa dobro osjećati i nakon napornog radnog dana? Na što treba paziti pri kupnji uredskih stolica ili drugih stolica koje koristimo u radu?

Prije izbora i kupovine pogledajte ponudu stolica, različiti modeli trebali bi vam pomoći da s lakoćom izaberete pravi stolac za sebe.

Uredski stolice, bilo direktorske, obične ili konferencijske zahtijevaju pri izboru puno pozornosti jer imaju značajan utjecaj na zdravlje i raspoloženje onih koji sjede u njima, a udobna i ergonomski oblikovana stolica pridonijet će i boljoj produktivnosti zaposlenika.

U kategoriji Uredskih stolica usporedite uredske, konferencijske, stolice na kotačima i druge modele stolica različitih dimenzija (dubine sjedala, visine naslona) i boja. Preporuča se upotreba ergonomski oblikovanih stolica jer se tako smanjuje opterećenje kralježnice i poboljšava se krvotok u nogama. Važno je da provjerite materijale od kojih je stolica napravljena, kvalitetu mehanizama koje sadrži te propisanu nosivost koju ima.

U ponudi ćete naći uredske stolice s različitim mogućnostima, neke imaju naslone podesive po visini i nagibu, nekima se i nagib sjedala može promijeniti, a neki modeli imaju i podesive naslone za ruke. Osim klasičnih uredskih stolica možete izabrati i stolice s modernim i čvrstim dizajnom za konferencijski stol ili predavaonicu. Takve se stolice većinom mogu rastaviti i pospremiti.

Rad za pultom olakšat će vam visoke stolice koje se mogu vriti i imaju potporu za noge ili obične industrijske stolice sa drvenim sjedalom, naslonom i plastičnim podnožjem. Takve stolice praktične su zbog jednostavnog održavanja i lakog čišćenja. U posljednje vrijeme popularne su i stolice klečalice – one omogućavaju pravilan položaj tijela i kralježnice za vrijeme sjedenja pa su popularan odabir u zanimanjima koje traže višesatno sjedenje na radnom mjestu.

Prikaži više
Savjeti 0
27 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka