Sanitarna keramika

(517 proizvoda)

izgradnja nove kupaone i izbor kupaonske opreme je divan posao, ali nekim ljudima može predstavljati noćnu moru zbog ogromne ponude na tržištu. Da li se i ti suočavaš sa tim problemima? Da li namjeravaš postojeću kupaonu uljepšati nekim novim komadom opreme, ali ne znaš šta izabrati? Prije kupovine pregledaj kompletnu ponudu sanitarne keramike i međusobno usporedi različite proizvode!

U kategoriji Sanitarna keramika te čeka bogata ponuda bidea, tuš kabina i kada, umivaonika, kao i WC školjki i pisoara. Možda ti treba samo nova WC daska ili vodokotlić, pa pogledaj i dodatke za sanitarnu keramiku, koji uključuju cijevi, šarafe, držače, tuš konzole i kanale.

Umivaonici su dostupni u najrazličitijim oblicima, stilovima i veličinama, a mogu biti ugradbeni, polu-ugradbeni, pod ugradbeni ili oni koji se jednostavno stavljaju na pult. Među najčešće korištenim umivaonicima su ovalni ili okruglog oblika, a možeš odabrati veoma moderan ili starinski dizajn.

U kategoriji sanitarne keramike možeš pronaći i različite tuš kabine, tuš kade i obične kade različitih dimenzija i oblika. Ako se odlučiš za kupovinu tuš kabine, možeš birati među kvadratnim, pravokutnim, polukružnim, peterokutnim i drugim kabinama. Kade su napravljene od različitih materijala (akril, emajl i čelik) i najčešće su ovalne, pravokutne ili kutne. Ako tražiš nešto više, u ponudi su ti kade sa različitim dodatnim funkcijama, kao što je npr. masažna.

Jedan od najvažnijih dijelova sanitarne keramike je WC školjka. Ukoliko ti je potrebna nova, možeš birati između stojećih i visećih, sa zidnim ili podnim odvodom. Školjke su dostupne u različitim oblicima i kombinacijama boja, a izbor zavisi od ostalih elemenata u kupaoni. Prilikom kupovine školjke ti je potreban i vodokotlić, a možeš ga birati između različitih zapremina i materijala.

U kupaonsku opremu spadaju i bidei i pisoari, koji se inače ne nalaze u svakoj kupaoni, ali ipak donose određene prednosti.

Prilikom izbora sanitarne keramike trebaš obratiti pažnju prije svega na kvalitetu i izdržljivost materijala, a prije nego što izabereš određeni dio opreme, osiguraj da se stilski lijepo uklopi u cjelokupnu kupaonu.

Prikaži više
Savjeti 0
517 proizvoda
Razvrstaj:
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Broju trgovina
  • Popust (od najvišeg)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka