Potraži među prikazanim proizvodima

Cijena
MIN MAX

Oprema za autoakustiku

(6 proizvoda)

Treba li tvoj auto akustični sistem poboljšanja? Sa svakodnevnim razvojem tehnologije, danas je moguće poboljšati auto akustični sistem na razne načine, zato prije kupovine svakako provjeri široku ponudu.

Mogućnosti je mnogo pa se mogu naći razni proizvodi poput LCD zaslona, daljinskih upravljača, kućišta za subwoofere, kondenzatora, kabela, raznih okvira, antena i još više. Odabrati možeš proizvode raznih poznatih proizvođača, primjerice Sony, Pioneer, Blaupunkt i ostali.

LCD zaslon je jedna od nadogradnji koja će poboljšati kvalitetu vožnje suputnika jer ih je moguće ugraditi na stražnju stranu prednjih sjedala, a u zadnje su vrijeme postali vrlo jeftini i dostupni.

Vrlo važan element u auto akustici su i daljinski upravljači. Možeš ih dodati sistemima koji do sada nisu imali upravljača. U ponudi su daljinski upravljači različitih marki, a uglavnom odgovaraju radijima istih proizvođača.

Svrha kabela za kvalitetan zvuk je podcijenjena, iako je zapravo vrlo bitna. Kvalitetno i dobro povezani kabeli znače razliku između normalnog i odličnog zvuka te je pri kupovini vrlo bitno obratiti pozornost na njih.

Prikaži više
Savjeti 0
® 2024 Ceneje d.o.o., dio grupe Heureka